Denní horoskop KOZOROHA na 21. 5. 2023

Kozoroh 21. 5. 2023

Lidé jsou s vámi rádi, protože máte přirozený šarm, Kozorozi. Dnes se však možná nebudete cítit nijak zvlášť okouzlující a nebudete mít chuť s kýmkoli mluvit. Možná máte uvnitř sebe tajemství, které křičí, aby se dostalo ven. Pokud se vám dnes někdo svěří, myslíte, že byste se mu mohli svěřit také? Na tuto otázku byste dnes měli dostat odpověď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešními událostmi se můžete vypořádat dvěma způsoby. Současná astrální konfigurace naznačuje, že můžete být v pokušení odmítnout cokoli říct a zcela se stáhnout od svého milostného zájmu. Lepší možností by bylo postavit se čelem svým nejhorším obavám z toho, co se podle vás děje, a pak si s ním promluvit, abyste zjistili, zda je na tom něco pravdy, či nikoli – to je léčebnější řešení.

Práce

Vezměte veškerou svou nahromaděnou agresi z minulého týdne a vybijte ji formou fyzického cvičení. Obzvláště dobré jsou skupinové sporty jakéhokoli druhu. Je ve vás obrovské množství frustrace. Nyní je čas dát jí volný průchod.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Některé aspekty přinášejí štěstí a rozšiřují vaše možnosti, zatímco jiné přinášejí náhlé, někdy násilné změny. Pokud jste se snažili odstranit zastaralé představy o penězích (nebo o tom, kolik jich smíte mít), nastal čas, abyste se jich zbavili. Jste komunikativnější a to se vyplatí.

Zdraví

Aspekt dne vám dodá úžasný příliv pozitivní energie. Můžete mít pocit, že je všechno možné. Ve vzduchu cítíte jaro. Tento šťastný pocit se může dotknout ostatních doma i v práci. Užívejte si své lehkovážnosti a oslavujte ji tím, že ji budete podporovat u druhých. Dokonce i jídlo, které jíte, může odrážet úctu k tomuto druhu energie. Skvělým začátkem jsou biopotraviny pěstované s respektem k Zemi (a mají lepší chuť).

Přečtěte si také