Denní horoskop KOZOROHA na 21. 6. 2022

Kozoroh 21. 6. 2022

Na co čekáte, Kozorohu? Jděte si pro zlato. Stačí jen zazářit. Dnes máte příležitost spojit se s mocnými skupinami, takže nezapomeňte mít oči otevřené. Dělejte věci, které zlepší vaše současné postavení v situaci související s financemi. Váš bystrý důvtip a nekonečné množství faktů a informací se vám budou hodit. Mějte připravený nějaký vtip.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy a váš milenec možná oceníte den na venkově uprostřed klidu a harmonie přírody, kde se můžete naladit na přirozenější rytmus. To je důležité zejména v případě, že jste byli oba pracovně velmi vytížení. Současný aspekt ve hře naznačuje, že odpočinek od životního shonu vám umožní cítit se opět blízko jeden druhému.

Práce

Rozhodovat se dnes sám bude téměř nemožné. Místo toho, abyste hodiny přemýšleli, poraďte se s někým jiným. Nejlepší strategií pro úspěch je nechat si poradit od druhých. Komunikace mezi vámi bude dobře probíhat.

Peníze

Tento týden přináší do vaší oblasti peněz a hodnot štěstí i překvapení. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, jak vydělat více peněz (a dokonce i vaše nápady, jak to udělat), a zároveň přináší náhlé záblesky prozření a geniality. Možná vás zarazí, jak vám lidé, které znáte, neuvěřitelně pomáhají, a to i v těch nejmenších věcech. Zjistíte, že tito lidé jsou ochotni opět pomoci i vám.

Zdraví

Pravděpodobně si přejete, aby se věci děly rychleji, než se dějí, zejména pokud jde o opakující se návyky jíst v běhu a nepřemýšlet dopředu. Zkuste se zamyslet nad tím, jak rádi vypadáte, a nad přípravou, která je s tím spojená. Možná strávíte hodinu denně tím, abyste vypadali dobře. Čtvrtinu této doby věnujte přemýšlení o tom, co musíte mít k dispozici v době jídla. Prvním novým návykem, který byste si měli osvojit, by mělo být používání promyšlenosti u jídla.

Přečtěte si také