Denní horoskop KOZOROHA na 21. 7. 2022

Kozoroh 21. 7. 2022

Kozorozi, ve vašich emocích se dnes může objevit zasněnost, která vám může bránit soustředit se na úkoly. Aspekty diktují, že lidé mohou být tvrdohlaví a zmatení – a vy pravděpodobně budete jedním z nich. Může se zdát, že se vaše mysl ubírá dvěma různými směry a vy si nejste jisti, kterým směrem se vydat. Snažte se do své bdělé reality začlenit více svých snů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás může povzbudit, abyste se nezdržovali, pokud je možné jít dnes večer na rande. Ve vzduchu panuje vřelá atmosféra, která vám pomůže překonat případné záchvaty nervozity a zklidní případné záchvaty paniky. Jediným druhem konverzace, do které se nechcete zaplést, je cokoli, co souvisí s nemocí – pokud se ovšem i oni nevyžívají v probírání seznamů příznaků.

Práce

Konečně získáváte podporu, kterou potřebujete k tomu, abyste mohli pokračovat v důležitém projektu. Je to pro vás čas nových začátků. Věci započaté v této době mají úžasný potenciál rozkvést v něco zcela výjimečného. Jděte do toho!

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev, protože se snažíte najít nejlepší přístup pro příští měsíc. Aspekty ovlivňují vaše dluhy a snaží se vás přimět k tomu, abyste je splatili a upustili od dalšího utrácení. Vaším hlavním motivačním faktorem bude nyní rodina a romantický život.

Zdraví

Pokud se už teď cítíte jako flirtér, je pravděpodobné, že dnes na sebe uděláte dojem novými schopnostmi. Možná ani nemáte v úmyslu flirtovat, ale ostatní si to budou myslet. Vaše dychtivost navazovat vztahy s druhými (zejména toho pohlaví, které vás osloví) bude neukojitelná! Někdy tato energie ostatní převálcuje. Nezapomeňte si dopřát aerobní cvičení, abyste zažili co nejlepší ztvárnění tohoto aspektu. Vaše láskyplnost a upřímná péče a starostlivost budou vyzařovat a hluboce se dotýkat druhých. Ignorujte zkratkovitost!

Přečtěte si také