Denní horoskop KOZOROHA na 22. 1. 2023

Kozoroh 22. 1. 2023

Pokud jste přemýšleli o tom, že se začnete zabývat astrologií, numerologií, alchymií nebo jinou okultní vědou, dnes je ten správný den, abyste začali, Kozorozi. Vědecké dodržování faktů a pravidel se snoubí s vylepšenými telepatickými schopnostmi, což přináší rozkvět dovedností v těchto oborech. Vyhledejte si přátele, kteří sdílejí váš zájem, a domluvte si účast na kurzu nebo semináři na téma, které vás nejvíce oslovuje. Na konci dne by se vám mohla zatočit hlava!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš společenský život a celková komunikace s ostatními je nyní zvýrazněna. Tuto příležitost můžete využít k setkání s přáteli nebo k navázání nových kontaktů a také k získání informací o všem, co vás zajímá. Pokud hledáte lásku, můžete se s tou pravou osobou setkat v kanceláři, na úřadě nebo na školení.

Práce

Už delší dobu se vám v hlavě rodí plán. Dostáváte signály z mnoha zdrojů, které potvrzují, že tento plán je správný. Nyní je třeba, abyste udělali první krok. Na co ještě čekáte?

Peníze

Ve vašem pracovním sektoru se toho děje hodně. Není pochyb o tom, že se vaše práce nedávno dostala do povědomí vašich nadřízených. Pokud ne, podnikněte rázné, ale nenápadné kroky, abyste se ujistili, že to, co děláte, je bráno v potaz. Možná si budete chtít vést záznamy o svých úspěších. Mohlo by se to hodit při příštím hodnocení výkonnosti. Musíte si vytvořit argumenty pro zvýšení platu.

Zdraví

Mějte na paměti, že tam venku tančí velké planety a vy jste jen zrnko nebeského prachu. Odhoďte některé větší starosti a soustřeďte se na to, co můžete dnes udělat pro zlepšení svého zdraví (hodně pitné vody, každodenní cvičení, odpočinek). Prioritou je zde osobní pohoda. Ustupte změnám a úpravy se vám budou přijímat mnohem snáze; postavte se změnám do cesty a pocítíte bolest a zklamání.

Přečtěte si také