Denní horoskop KOZOROHA na 22. 3. 2023

Kozoroh 22. 3. 2023

Ve vašem životě se nyní může objevit řada nových a vzrušujících vztahů, z nichž některé slibují, že se stanou blízkými. Staré vztahy se zdají slábnout. To vás může trochu mrzet, Kozorozi, ale je to proces, který nemůžete zastavit. Jak se měníte uvnitř, tak se mění i vaše vztahy. Možná přitáhnete přátele, kteří s vámi sdílejí nové zájmy. Nechte se unášet proudem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se možná setkáte s romantikou ve společnosti svých velmi dobrodružných přátel. Tento den není vhodný k tomu, abyste zůstávali uvnitř, a pravděpodobně se cítíte tak nadšení ze všeho, že se vám stejně nechce. Být s in davem vám dává šanci potkat někoho jedinečného a bláznivého, jako jste vy sami. Užijte si tuto příležitost.

Práce

Dnes si můžete oddechnout. Planety vám v posledních třech až čtyřech týdnech dělaly potíže tím, že ve vašich vztazích a komunikaci s ostatními lidmi vyvolávaly zmatek. Teď už to neplatí.

Peníze

Tento týden jste v kariérním nebi. V práci zaujímáte silnější pozici a těšíte se z platu a výhod, které s tím souvisejí. Váš sektor minulých životů a snů je akcentován. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik, že vás možná překvapí, kolik skvělých nápadů se vám vynoří na povrch.

Zdraví

Vědomí, že se věnujete něčemu, co jste si sami zvolili, má ve vašem životě velký význam. Když si užíváte jógu nebo když se sprchujete po dobrém, zpoceném běhu, věnujte chvíli tomu, aby se pocity spokojenosti a cílevědomosti šířily z vašeho srdce do všech buněk vašeho těla. Toto vědomé ocenění vlastních životních úspěchů má léčivou kvalitu. Pak nechte odpočinek vstoupit do svých buněk stejně hluboko, jako jste do nich vpustili cvičení.

Přečtěte si také