Denní horoskop KOZOROHA na 22. 4. 2022

Kozoroh 22. 4. 2022

Dnešní den má zemitou váhu. Mohli byste mít pocit, že vaše vztahy jsou v obtížné situaci, Kozorozi. Nebojte se, protože po dnešku se mraky nesmírně rozjasní. Dejte si nyní záležet a na poslední chvíli si naplánujte vše, co považujete za nutné, než se rozběhnete. Startovní brána se brzy otevře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce by vám mohla výrazně osladit den, když budete pozváni na večeři s někým elegantním a dobře informovaným. Přesně takhle rádi trávíte čas: večeříte ve společnosti někoho, na koho je příjemný pohled a kdo má navíc velký vliv. Ještě lepší zpráva: bude vám také nesmírně sympatický. Užijte si oběd.

Práce

Snažte se nenechat se zahltit informacemi, které se k vám dostanou. Jakmile se vám začne točit hlava, bude téměř nemožné ji zpomalit. Nejlepší obranou proti tomuto náporu je zůstat organizovaný. Založte si věci do složky.

Peníze

Je to pro vás zvláštní týden. Ačkoli ve vašem životě dojde k posunu vpřed a ubude starostí s technikou, na domácí frontě se objeví problémy s nečekanými výdaji. Mezitím přicházejí změny na pracovišti a v jeho personální a politické oblasti. Pokud jste stále na palubě, bude to lepší. Pokud ne, nikdy to nebude takové, jaké byste chtěli. Zamyslete se nad tím, jak provést zdravou změnu.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt by mohl způsobit, že se budete cítit trochu volněji než obvykle. Ano, uvolněně! Nejste si jisti tím, co si myslíte, jste flexibilnější v tom, co děláte, možná jste ochotnější k intimním či romantickým vztahům s druhými. Jste přirozeně zvědaví. Tuto zvědavost a nově nabytou flexibilitu nasměrujte tím, že prozkoumáte jógu a další cvičební aplikace. Cvičte hluboké dýchání, abyste dodali svému nervovému a dýchacímu systému potřebnou vzpruhu.

Přečtěte si také