Denní horoskop KOZOROHA na 22. 7. 2022

Kozoroh 22. 7. 2022

Vaše fyzická výdrž bude dnes silná, Kozorozi. Měli byste zvážit návštěvu posilovny, abyste uvolnili část nahromaděné energie. Věnujte se týmovým sportům nebo něčemu, co vyžaduje strategii a dobrou koordinaci. Vezměte do ruky tenisovou raketu nebo se zapojte do basketbalového zápasu. Vaše vysoká energie bude klíčem k tomu, abyste se dostali na vrchol.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Aspekt ve hře podněcuje vaše myšlenky k rozletu, ale také k úkrytu. Nějak nechcete, aby se o vás váš nejnovější milostný zájem dozvěděl všechno příliš brzy, a tak můžete působit obzvlášť zdrženlivě a neprůhledně. Stejně tak jste však odhodláni zjistit o něm co nejvíce, aniž byste prozradili příliš mnoho. Jeden z vás to musí brzy prozradit.

Práce

Nesnažte se znovu vynalézt kolo. Proveďte průzkum v oblasti, na které pracujete. S největší pravděpodobností se podobnou cestou již vydal někdo jiný. Využijte obrovské moudrosti, o kterou se s vámi mohou podělit ostatní. Zdroje jsou k dispozici.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev, protože se snažíte najít nejlepší přístup pro příští měsíc. Aspekty ovlivňují vaše dluhy a snaží se vás přimět k tomu, abyste je splatili a upustili od dalšího utrácení. Vaším hlavním motivačním faktorem bude nyní rodina a romantický život.

Zdraví

Dnešní příznivý planetární tranzit je skvělým aspektem pro komunikaci s přáteli, kteří pro vás hodně znamenají. Oslovuje vás komunikace všeho druhu: mluvená, vizuální, umělecká i fyzická. Abyste věděli, co skutečně cítíte, je užitečné věnovat se pravidelnému fyzickému cvičení, které umožní vašemu tělu, aby k vám promluvilo. Jakmile poznáte, co cítíte, budete schopni lépe komunikovat s lidmi, na kterých vám skutečně záleží.

Přečtěte si také