Denní horoskop KOZOROHA na 23. 3. 2023

Kozoroh 23. 3. 2023

Kozorozi, možná jste dnes nadšeni z nějakého nápadu, ale bohužel nikdo jiný nemusí být nadšený. Vyskočíte s nadšením jen proto, abyste narazili do zdi. Jedna vaše strana může být komunikativní a vtipná, zatímco druhá je zmatená. Obě strany se příliš nespojují, takže byste se možná měli raději držet při zemi. Držte se svých nápadů a jejich prezentaci si nechte na pozdější den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se vám možná vybaví mnoho milých vzpomínek. Máte příležitost vrátit se do minulosti a možná kontaktovat lidi, které jste znali, nebo se znovu seznámit se starými romantickými zážitky. Možná narazíte na téměř zapomenutou, ale známou tvář, která ve vás vyvolá sentimentální vzpomínku. Neignorujte to, protože by to mohlo mít velkou cenu.

Práce

Lidé nebudou zrovna spolehliví, takže si dávejte pozor, komu věříte. Jiní mají plno řečí, ale žádné činy. Nápadů je spousta, ale vidět tyto nápady realizovat, to už je jiná hra. Důvěřovat můžete pouze sami sobě.

Peníze

Tento týden jste v kariérním nebi. V práci zaujímáte silnější pozici a těšíte se z platu a výhod, které s tím souvisejí. Váš sektor minulých životů a snů je akcentován. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik, že vás možná překvapí, kolik skvělých nápadů se vám vynoří na povrch.

Zdraví

Když se cítíme sebejistě, je lákavé dávat rady nebo se v mnoha případech začít starat o druhé. Buďte opatrní, může to být nebezpečné. Neexistuje žádná jistota, že naše zdraví bude zítra stejné jako dnes; musíme si vždy zachovat pokorný postoj a sloužit svému tělu každý den. Tuto přirozenou lidskou lenost lze překonat malou dávkou disciplíny. Vyvarujte se péče o druhé místo sebe. Pokud budete žít podle této zásady, budete nakonec lepším přítelem, protože budete k dispozici a silní v době krize a nouze.

Přečtěte si také