Denní horoskop KOZOROHA na 23. 7. 2022

Kozoroh 23. 7. 2022

Kozorozi, vstaňte a vyrazte. Nemáš času nazbyt. Vaše mysl bude zaneprázdněna řešením mnoha úkolů, ale to vám vyhovuje. Jste dobře vybaveni k tomu, abyste zvládli mnoho zběsilých situací, které pravděpodobně nastanou. Ve vašich emocích je velká síla, kterou můžete využít ke spojení s ostatními a zdravému sdělování svých myšlenek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie by vám večer mohla přinést skutečné překvapení při komunikaci s potenciálním nebo současným milostným zájmem. Tato osoba nemusí být vůbec taková, jakou jste si ji představovali, a vy byste se mohli divit, jak jste se mohli tak splést. Bude to však velmi dobrá společnost, i když trochu výstřední. Je na vás, abyste se rozhodli, jakým směrem se budete ubírat.

Práce

Vaše svobodomyslná osobnost dnes získá velkou podporu. Pusťte se do jakékoli práce, která vám umožní nezávislost. Vyhledávejte příležitosti, při kterých můžete být sami sebou, místo abyste se museli strkat do cizích škatulek.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev, protože se snažíte najít nejlepší přístup pro příští měsíc. Aspekty ovlivňují vaše dluhy a snaží se vás přimět k tomu, abyste je splatili a upustili od dalšího utrácení. Vaším hlavním motivačním faktorem bude nyní rodina a romantický život.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra naznačuje, že je čas na citové uznání. To může být pro některé lidi, kteří mají tendenci cítit uznání pouze tehdy, když se pozornosti dostává jejich vnějšímu já, složité. Aspekt, který je ve hře, představuje vnitřní energii. Jinými slovy, nejde o to, jak vypadáte a jak se oblékáte. Z tohoto tranzitu budete mít prospěch, když se podíváte dovnitř. Chcete-li si pomoci, zkuste rozjet proudovou jógu, která se zaměřuje především na dechový aspekt této disciplíny. Osvětlete vnitřní cesty ke své skutečné identitě.

Přečtěte si také