Denní horoskop KOZOROHA na 24. 1. 2023

Kozoroh 24. 1. 2023

Vaše umělecká inspirace je dnes velmi vysoká, Kozorozi. Sny nebo meditace vám mohou přinést duchovní vhledy a odhalení, na které po návratu ze snu nebo meditace možná rychle zapomenete. To by pro vás mohlo být velmi frustrující! Zkuste si je zapsat, i když si pamatujete jen útržky. To je může znovu vynést na povrch. Stejně si je budete chtít zaznamenat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Chystají se dlouhodobé změny v přístupu k vašemu nejdůležitějšímu vztahu a ke vztahům obecně. Možná vás napadají určité myšlenky o tom, proč se zdá, že končíte ve stále stejných partnerských vztazích. Postupně začnete vidět vzorec, který bude dávat takový smysl, že vás to bude inspirovat k tomu, abyste s tím něco udělali.

Práce

Uvědomte si, že jste důležitou součástí většího týmu. Váš přínos je významný, i když se vám za odvedenou práci nedostane individuálního uznání. V srdci vězte, že vaše práce je důležitá a že představení bez vás nemůže pokračovat.

Peníze

Tento týden se nově zaměříte na sektor domova a vnitřní emoce. Pokud jste přemýšleli o pojmu domov a o tom, co pro vás znamená, možná budete chtít zapustit kořeny, možná poprvé v životě. Při uspořádávání svého domácího života se ujistěte, že jste si také promyšleně sestavili rozpočet plánovaných životních výdajů na tento rok. To, co chcete, lze uskutečnit, pokud je to předem naplánováno.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás pozitivním aspektem, který podporuje ty, kdo jsou ochotni proměnit své dobré úmysly v činy. Síla tohoto tranzitu spočívá v tom, že ve svém citovém životě pocítíte přínos cvičení a zdravé stravy. Začněte dnešním dnem. Soustřeďte se na to, aby váš jídelníček byl zrcadlovým odrazem toho, co cítíte jako správné: hodně zeleniny, málo sladkostí, bílkoviny hledejte v luštěninách a omezte nasycené tuky!

Přečtěte si také