Denní horoskop KOZOROHA na 24. 4. 2022

Kozoroh 24. 4. 2022

Kozorozi, o vaši pozornost se dnes může ucházet příliš mnoho lidí, a to jak v práci, tak doma. Všem budete chtít udělat radost, a tak se můžete cítit poněkud zmatení. Vaše povaha může být také na hraně. Bylo by lepší odložit méně naléhavé požadavky, než se rozčilovat. Ti, na kterých vám záleží, by byli raději, kdybyste si užívali života, než abyste se kvůli nim unavovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jeden konkrétní vhled bude mít pravděpodobně zajímavý vliv na váš milostný život, zejména díky dnešnímu uspořádání planet. Můžete se setkat s někým, kdo nebude souhlasit s vašimi názory nebo představami o určité otázce, která je pro vás právě teď důležitá. Ale právě díky diskusi poznáte brilantnost jeho mysli a jeho mistrovství jazyka. Navzdory protichůdným názorům jste zasaženi.

Práce

Nezdá se, že by vám dnes všechny kousky zapadly na své místo, ale to je v pořádku. Nemusí. Dejte si pauzu. Netlačte na sebe, abyste dosáhli něčeho mimořádného. Prostě si odpočiňte a užijte si pohodový pracovní den z domova.

Peníze

Je to pro vás zvláštní týden. Ačkoli ve vašem životě dojde k posunu vpřed a ubude starostí s technikou, na domácí frontě se objeví problémy s nečekanými výdaji. Mezitím přicházejí změny na pracovišti a v jeho personální a politické oblasti. Pokud jste stále na palubě, bude to lepší. Pokud ne, nikdy to nebude takové, jaké byste chtěli. Zamyslete se nad tím, jak provést zdravou změnu.

Zdraví

Díky dnešnímu aspektu se budete cítit jako doma, obrazně řečeno (dost možná i doslova). To však neznamená, že se budete cítit "fantasticky" nebo že vše bude fungovat "dokonale". Prostě jen představuje zvláštní energii, v níž si lze všimnout vaší skutečné povahy. Klíčem k tomu, abyste si tento tranzit užili, je uvolnění. Dělejte věci, které vás skutečně uvolní. To může zahrnovat jógu, dostatek odpočinku a pití velkého množství vody. Dopřejte si věci, které potřebujete na fyzické úrovni, a vaše emoce budou snáze pochopitelné.

Přečtěte si také