Denní horoskop KOZOROHA na 24. 5. 2023

Kozoroh 24. 5. 2023

Práce na cílech, které sdílíte s ostatními, by vás mohla sblížit jako přátele a milence, Kozorozi. Celek je rozhodně víc než součet částí. Jako skupina nebo partnerství pravděpodobně dosáhnete lepších výsledků, než byste dosáhli jinak. Tento den je jako stvořený pro to, aby všichni táhli za jeden provaz. Z romantického hlediska můžete prožít vzrušující a vášnivé setkání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální atmosféra vám dává příležitost položit několik relevantních otázek a poté jednat podle odpovědí, které obdržíte. Váš milostný zájem vás možná špatně pochopil v souvislosti s určitou záležitostí, a to je třeba uvést na pravou míru. Problém je však v tom, že při tom musíte sami přiznat něco trapného. Nejlepší bude, když se přiznáte a přestanete se přetvařovat.

Práce

Místo rozptylování energie do tisíců různých směrů se dejte do pohybu. Když se usadíte v nějakém rytmu nebo vzorci, dosáhnete více. Získejte energii pro svou práci a dosáhnete velkého úspěchu.

Peníze

Tento týden je třeba věnovat více pozornosti své kariéře a autoritě. Stát se odborníkem, kterým se zdáte být, znamená více peněz na vašem bankovním účtu a větší prostor pro růst. Astrální aspekty ovlivňují váš peněžní sektor v dobrém slova smyslu. Vytvořte si zásoby, co se dá, pro pohodlný důchod.

Zdraví

Aspekt dne vám dává možnost vyjádřit se emocionálně s lidmi, na kterých vám záleží. Místo toho, abyste přemýšleli, zda budou vaše emoce přijaty nebo potvrzeny, vyjadřujte se bez zábran a skutečně dejte svému příteli najevo, jak se cítíte. Nikdy to nedopadne tak špatně, jak vám říkají vaše obavy. Rozprouděte si krev v žilách aerobním cvičením a snažte se pochopit, co sami cítíte, než se to pokusíte sdělit někomu jinému. Mějte odvahu!

Přečtěte si také