Denní horoskop KOZOROHA na 24. 6. 2022

Kozoroh 24. 6. 2022

Dnešní den je ve znamení intenzity, která může způsobit, že se budete bránit určitým událostem a rozhovorům, Kozorozi. Problémy by mohly být nepříjemné a možná až příliš angažované. Ostatní lidé mohou chtít jít na místa, kam se vám nechce. Nenechte se rozčílit ani frustrovat. Buď se zapojte a hrajte si na svém písečku, nebo odejděte a řešte problémy později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska má více co do činění s myšlenkami než s vášní a romantikou, zejména s dnešní astrální konfigurací. Možná se však při zkoumání nějakého zájmu ocitnete v hlubokém rozhovoru s někým, kdo na vás udělá opravdu velký dojem. Budete si muset najít zajímavější prostředí, v němž budete pokračovat v rozhovoru – který by mohl trvat velmi dlouho.

Práce

Ujistěte se, že pracujete podle svých nejlepších schopností a že plníte svá očekávání a povinnosti. Prozkoumejte tento koncept s ohledem na své současné zaměstnání i na své celkové celoživotní kariérní cíle. Obojí je klíčem k úspěchu.

Peníze

Tento týden přináší do vaší oblasti peněz a hodnot štěstí i překvapení. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, jak vydělat více peněz (a dokonce i vaše nápady, jak to udělat), a zároveň přináší náhlé záblesky prozření a geniality. Možná vás zarazí, jak vám lidé, které znáte, neuvěřitelně pomáhají, a to i v těch nejmenších věcech. Zjistíte, že tito lidé jsou ochotni opět pomoci i vám.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce přináší určitá očekávání ve vztazích, která budete muset prodiskutovat se svým partnerem nebo přáteli. Uvědomte si, co cítíte, abyste se mohli zachytit dříve, než učiníte příčinou svého emocionálního stavu někoho jiného  nezapomeňte, že se tím vzdáváte své moci. Nejlepší rozhovory jsou ty, které iniciujete s otevřeným srdcem a bez obviňování kohokoli, včetně sebe. Rafinovaný cukr držte daleko od sebe!

Přečtěte si také