Denní horoskop KOZOROHA na 25. 11. 2022

Kozoroh 25. 11. 2022

Cestování do vzdálených zemí je možné. I když jste připraveni na změnu, neskočte po první příležitosti, která se vám naskytne. To, co se vám nabízí, je dlouhodobý závazek, ne-li celoživotní. Než řeknete ano, dvakrát si to rozmyslete. I když však řeknete ano, nebudete svého rozhodnutí litovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná cítíte, že se mezi vámi a vašimi přáteli objevila výzva týkající se určité obdivuhodné osoby, kterou všichni obdivujete. S touto osobou nemůžete chodit všichni najednou, a tak se může stát, že uspořádáte otevřenou soutěž a vítěz si odnese vše. Pokud budete působit asertivně, aniž byste byli drzí nebo zoufalí, budete mít dobrou šanci na vítězství.

Práce

Tvůrčí sebevyjádření bude dnes hrát velkou roli ve vaší práci. Nechte se inspirovat dětmi. Jejich vysoká energie, nebojácnost a ryzí odvaha vás budou inspirovat k tomu, abyste v sobě tyto vlastnosti probudili a dobře je využili. Máte co nabídnout.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje váš dům skupin, politiky a ambicí, je pro vás nebe limitováno, pokud jde o to, čeho chcete dosáhnout. To je skvělé. Pozitivní aspekty vám pomáhají setkávat se s lidmi, které potřebujete znát, abyste posunuli své sny, a zároveň upravovat krajinu v delším časovém období. Vše se nyní mění, možná ne tak rychle, jak byste si přáli, ale jde to kupředu. Přinese to za sebou peníze.

Zdraví

Dnešní tranzit vám dodá kuráž, kterou potřebujete, abyste dostali, co si zasloužíte! Pokud v sobě nosíte pocit, že v životě nemáte to, co chcete, dnes je ten správný den říct něco někomu, kdo vám to může dát, nebo si promluvit sami se sebou o tom, co můžete udělat, abyste to získali. Možná uvažujete o nějakém kroku. Neuškodí, když si uděláte malý průzkum o tom, co by bylo potřeba udělat, aby se to uskutečnilo v žádoucím časovém horizontu.

Přečtěte si také