Denní horoskop KOZOROHA na 25. 2. 2023

Kozoroh 25. 2. 2023

Vaše kreativita je dnes na vrcholu, Kozorozi. Jste inspirováni k tomu, abyste se pustili do dlouhodobých tvůrčích projektů, a máte dostatek energie, abyste je dotáhli do konce. Nastal čas, abyste se do toho vrhli po hlavě. Váhání vás nikam neposune. Ať už sníte o čemkoli, udělejte to právě teď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vám dnešní rande nebude zdát nijak zvlášť romantické, ale rozhodně nebude nudné. Dnešní aspekt vám prakticky zaručuje, že se budete bavit bizarně a fascinujícím způsobem, a protože dotyčná osoba bude navíc projevovat velké kouzlo a charisma, možná budete dokonce v pokušení si tento zážitek zopakovat. Možná to nebude ideální milostný zájemce, přesto bude i nadále báječným společníkem.

Práce

Máte motivaci, kterou potřebujete, abyste se pustili do nové fáze své práce. Není čas na výmluvy. Je čas jednat. Nedělejte si starosti s tím, co si o vás nebo o vašem plánu útoku myslí ostatní. Prostě se vrhněte vpřed.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o způsobech vydělávání peněz, které zahrnují domácnost. Ať už se jedná o vytvoření nové domácí kanceláře, nákup a výměnu bytu nebo zahájení podnikání v oblasti výzdoby domů, právě zde se nyní nacházejí peníze. Možná však neuvažujete jasně, pokud jde o vaši dluhovou situaci. Než něco podepíšete, dopřejte si čas, který potřebujete k pomalému a pečlivému třídění dokumentů.

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zbavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení svých pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli.

Přečtěte si také