Denní horoskop KOZOROHA na 25. 3. 2023

Kozoroh 25. 3. 2023

Intelektuální problém se může ukázat jako matoucí, Kozorozi, a čtení a výzkum odhalí protichůdné informace. Možná se také dozvíte nějaké pomluvy, které se vám nebudou zdát zcela správné. Dnes není vhodný den na to, abyste věřili všemu, co čtete nebo slyšíte, nebo abyste se snažili pochopit cokoli, co vás mate. Později se vám bude dařit lépe. Odložte to na několik dní stranou a pak se tím zabývejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den by mohl být skvělý pro nejrůznější aktivity spojené se vztahy a uměleckým nadáním všeho druhu. Právě při propagaci cizího umění by k vám mohla proudit láska a samý úsměv. Možná ucítíte něco zvláštního na první pohled a přinejmenším velkou vřelost a přirozenou kompatibilitu. Možná jste pro sebe byli stvořeni?

Práce

Právě teď je vhodná doba na změnu místa nebo na změnu pozice. I malá změna může mít velký vliv na váš život. Přestěhování do vedlejšího města nebo do sousední kanceláře může mít velký vliv na váš postoj k tomu, abyste každé ráno chodili do práce.

Peníze

Tento týden jste v kariérním nebi. V práci zaujímáte silnější pozici a těšíte se z platu a výhod, které s tím souvisejí. Váš sektor minulých životů a snů je akcentován. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik, že vás možná překvapí, kolik skvělých nápadů se vám vynoří na povrch.

Zdraví

Čím upřímnější k sobě budete, tím více příležitostí budete mít k dosažení svých cílů. Když se podvolíte pochybnostem o vlastní vůli, jako mávnutím kouzelného proutku najdete společníky na cvičení. Když otevřeně mluvíte o svých problémech s jídlem, stanete se zasvěcenými do přístupů a strategií, které by vám jinak unikly. To, co držíte v sobě kvůli strachu z výsměchu nebo odhalení, bude jen hnisat a nakonec vám způsobí neštěstí.

Přečtěte si také