Denní horoskop KOZOROHA na 25. 5. 2023

Kozoroh 25. 5. 2023

Dnes byste mohli věnovat poslední silný příval energie na dokončení cíle, který pro vás hodně znamená. Vaše odvaha a odhodlání jsou na vysoké úrovni a v této době jste schopni dosáhnout mnoha úspěchů, Kozorozi. Pokud jste uvažovali o projektech, které ostatní považují za nemožné, dnes je ten správný den jednat. Postupujte opatrně, ale jděte si za svým cílem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Aktuální aspekt ve hře vám zpříjemní den, pokud jde o určité datum. Možná jste si mysleli, že jdete na pracovní oběd s klientem, ale po velmi krátké chvíli si uvědomíte, že jde o víc než jen o práci. Oba dva by vás mohlo něco silně přitahovat na tom druhém a mohlo by to vypadat jako duchovní setkání.

Práce

Dosáhli jste dramatického zlomu ve svém ročním cyklu. V následujících čtyřech týdnech budete sklízet ovoce úsilí posledních šesti měsíců. Buď budete slavit úspěch, nebo pocítíte zklamání z neúspěchu. Je to klíčové období.

Peníze

Tento týden je třeba věnovat více pozornosti své kariéře a autoritě. Stát se odborníkem, kterým se zdáte být, znamená více peněz na vašem bankovním účtu a větší prostor pro růst. Astrální aspekty ovlivňují váš peněžní sektor v dobrém slova smyslu. Vytvořte si zásoby, co se dá, pro pohodlný důchod.

Zdraví

Někdy prostě není dostatek prostoru k plnému vyjádření a to je nepříjemné. Dnešek může být jedním z těch dnů, kdy jste připraveni zazářit, ale nikdo vám nedá prostor. Zkuste se věnovat sami sobě, když se zdá, že to nikdo jiný moc dobře nedělá. Máte nějaké zdravotní problémy, které ignorujete? Zvažte, zda si dopřát návštěvu maséra.

Přečtěte si také