Denní horoskop KOZOROHA na 25. 6. 2022

Kozoroh 25. 6. 2022

Zpomalte dnes tempo, Kozorozi. Tento den je vhodný k tomu, abyste se posadili, pozorovali a rozjímali. Vaše mysl se může ubírat stovkami různých směrů a vy si možná nebudete jisti, kterou cestou se vydat. Zkuste v sobě ztišit bzučivý hovor. Buďte vnímaví k láskyplným a citlivým silám kolem sebe. Snažte se nenarušovat tok vytahováním nesouvisejících témat a zraňujících pomluv.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud váš milostný život prochází obdobím sucha a prachu a v dohledu není žádný vhodný partner, pak si oddechněte. Současný aspekt může přinést spršku romantiky až k vašim dveřím. Musíte však být připraveni. To znamená dobře se podívat na své motivy, proč se chcete vázat, a soustředit se na ty, které rezonují s vašimi nejhlubšími touhami.

Práce

Pokud hledáte novou práci, je dnešní den vhodný k tomu, abyste se do ní vydali. Obvolávejte a pošlete e-mailem svůj životopis zaměstnavatelům, pro které chcete pracovat. Sejděte se s přítelem na oběd. Celkově je třeba jít ven a navázat kontakty. Komunikace s ostatními lidmi vám přinese nové příležitosti.

Peníze

Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, jak vydělat více peněz (a dokonce i vaše nápady, jak to udělat), a zároveň přináší náhlé záblesky prozření a geniality. Možná vás zarazí, jak vám lidé, které znáte, neuvěřitelně pomáhají, a to i v těch nejmenších věcech. Zjistíte, že tito lidé jsou ochotni opět pomoci i vám.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace podporuje vaši hravou energii. Budete vědět, čím rozzářit den svého nejlepšího přítele, a ten to jistě ocení. Možná si všimnete, že váš smysl pro hravost vám přináší velkou radost při zdravém cvičení a vaření výživných jídel. Cítíte se zdravě a tíhnete k věcem, které posilují vaše zdraví. Je to skvělý den pro přebírání nových zdravých návyků od druhých.

Přečtěte si také