Denní horoskop KOZOROHA na 25. 7. 2022

Kozoroh 25. 7. 2022

Vaše mysl se dnes může zdát poněkud zamlžená, Kozorozi, ale nenechte se tím omezovat. Ve skutečnosti můžete tento snový pocit využít ve svůj prospěch. Snažte se do svého života vnést více magie. Čím více přijmete své bizarní pocity a nápady, tím více věcí do sebe zapadne. Nemyslete si, že vše v životě musí být zcela racionální.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může existovat překážka nebo obzvláště obtížná bariéra, která vám ztěžuje seznámení nad určitou úroveň, a to vám může působit určité obavy. Současný aspekt ve hře může být právě tím katalyzátorem, který potřebujete, abyste se posunuli vpřed. I když to znamená být mnohem důraznější než obvykle, budete ochotni riskovat. Jděte do toho!

Práce

Požádejte o další pomoc, když ji potřebujete. Možná se to projeví tak, že v práci dostanete sekretářku nebo dalšího partnera do týmu. Může to také znamenat, že si domů pořídíte hospodyni nebo chůvu. Ať tak či onak, potřebujete podporu, tak si ji zajistěte.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev, protože se snažíte najít nejlepší přístup pro příští měsíc. Aspekty ovlivňují vaše dluhy a snaží se vás přimět k tomu, abyste je splatili a upustili od dalšího utrácení. Vaším hlavním motivačním faktorem bude nyní rodina a romantický život.

Zdraví

Atmosféra dne vám dodá spoustu energie a ukáže vám, že je třeba zapojit mysl, abyste zvládli své tělo. Představte si svou mysl jako hrdinného lesníka, který zvládá zuřící požár. V ohni je mnoho pozitivního užitku, ale je třeba ho zvládnout. Disciplína je název hry. Použijte svou mysl k tomu, abyste se přesvědčili, že si máte obout běžecké boty, připravit zdravou večeři nebo vstát a doplnit si sklenici vody.

Přečtěte si také