Denní horoskop KOZOROHA na 26. 1. 2023

Kozoroh 26. 1. 2023

Kozorozi, pijte hodně vody, abyste si udrželi správnou hydrataci organismu. Voda je nejdůležitější součástí vaší stravy a je pravděpodobné, že jí nepijete zdaleka dost. Jste dnes velmi citliví, a tak je péče o sebe to nejlepší, co můžete udělat. V opačném případě byste mohli působit emotivně a příliš snadno manipulovatelně. Distancujte se od lidí, kteří se z vás snaží vysát životní sílu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky významnému planetárnímu aspektu tohoto dne si můžete být jisti jednou věcí, a to, že si nejste jisti, co se mezi vámi a vaším milostným zájmem děje. Ať už se na situaci díváte z jakéhokoli úhlu, zdá se, že nedává smysl. Možná by bylo lepší, kdybyste místo lámání si hlavy přestali spekulovat a nechali situaci, aby se vyvíjela sama od sebe.

Práce

Právě teď jste ve velmi příznivé pozici pro provedení zásadních změn. Když ustoupíte a podíváte se na širší trendy, bude vám jasné, že máte více příležitostí, než si myslíte. Co bylo včera nemožné, je dnes velmi možné.

Peníze

Tento týden se nově zaměříte na domov a vnitřní emoce. Pokud jste přemýšleli o pojmu domov a o tom, co pro vás znamená, možná budete chtít zapustit kořeny, možná poprvé v životě. Při uspořádávání svého domácího života se ujistěte, že jste si také promyšleně sestavili rozpočet plánovaných životních výdajů na tento rok. To, co chcete, lze uskutečnit, pokud je to předem naplánováno.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás může přimět k intenzivnímu pohledu na sebe sama. Pokud vidíte slabiny, přijměte je. Pokud vidíte silné stránky, oslavte je. Reagujte na sebe tak, jak byste chtěli, aby na vás ostatní reagovali v ideálním světě, a tento svět se brzy stane vaším. Neexistuje žádný důvod, proč byste nemohli dosáhnout svých zdravotních cílů. Můžete být tak krásní, jak jen chcete. Jediným požadavkem je, abyste to brali vážně a věnovali se tomu.

Přečtěte si také