Denní horoskop KOZOROHA na 26. 5. 2022

Kozoroh 26. 5. 2022

Když se ocitnete v emočně vypjaté situaci, pravděpodobně utečete, Kozorozi. Raději změníte téma na něco lehčího. Tato forma útěku problém nijak neřeší. Ve skutečnosti tím, že se vyhýbáte emotivnímu tématu, jen vytváříte větší třenice, než kdybyste k problému přistoupili přímo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejste tak naivní, abyste mohli ignorovat něčí finanční situaci, když se zamilujete. Uvědomujete si, že k životu potřebujete peníze a že jejich nedostatkem může trpět i ten nejlepší vztah. Dnešní nebeská energie naznačuje, že pokud se s nějakou osobou hlouběji seznamujete, budete velmi spokojeni s tím, co vydělává, stejně jako s jejím postavením.

Práce

I když procházíte celkově těžkým obdobím, dnešek je světlým bodem uprostřed temnoty. Měli byste mít radost ze sebe i z lidí kolem sebe. Navazujete pevné kontakty s ostatními, které se vám v budoucnu vyplatí.

Peníze

Tento týden je třeba věnovat více pozornosti vaší kariéře a autoritě. Stát se odborníkem, kterým se zdáte být, znamená více peněz na vašem bankovním účtu a větší prostor pro růst. Astrální aspekty ovlivňují váš peněžní dům v dobrém slova smyslu. Vytvořte si zásoby, co se dá, pro pohodlný důchod.

Zdraví

Když se kruh uzavře, máte pocit úspěchu. Všímejte si věcí, kterých jste dosáhli, a nevyhnutelně uvidíte vzorec, podle kterého skončíte tam, kde jste začali, ale s větším sebevědomím. Péče o sebe a své tělo je způsob, jak se neustále přizpůsobovat změnám a zároveň optimisticky vítat "nové". Naše strava je nejlepší prevencí proti nemocem, cvičení nejlepší zbraní proti depresi a dobrý spánek nejlepším způsobem, jak se cítit skutečně soustředěně. Soustřeďte se na maximální rozvoj těchto dovedností.

Přečtěte si také