Denní horoskop KOZOROHA na 27. 1. 2023

Kozoroh 27. 1. 2023

Frustrace a naštvanost na ostatní ve vašem okolí by vás mohly svádět k tomu, abyste se této energie zbavili utrácením velkých peněz. Mohli byste to přehnat s jídlem či pitím nebo podlehnout impulzivním nákupům. Kozorozi, dopřejte si něco, ale nepřehánějte to. Nechcete si přece přivodit žaludeční potíže a nechtěné zboží nebudete chtít odnést zpět do obchodu. Místo toho si zacvičte nebo se vrhněte na tvůrčí činnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělá příležitost zapojit se do čehokoli, co vám umožní setkat se s lidmi, kteří sdílejí aktivity, jež máte tak rádi. To je možná nejlepší způsob, jak najít dokonalý vztah, protože se budete podílet na něčem, co skutečně rozezpívá vaše srdce a duši. Budete vyzařovat radost a vitalitu, a právě to k vám přitáhne onu výjimečnou osobu.

Práce

Naskočte na palubu nových příležitostí, které se zničehonic objeví. Jste dokonale sladěni s kosmickou energií dne. Důvěřujte sobě a svým úžasným tvůrčím schopnostem. Nechte se rozzářit a odměny se budou jen hrnout.

Peníze

Tento týden se nově zaměříte na domov a vnitřní emoce. Pokud jste přemýšleli o pojmu domov a o tom, co pro vás znamená, možná budete chtít zapustit kořeny, možná poprvé v životě. Při uspořádávání svého domácího života se ujistěte, že jste si také promyšleně sestavili rozpočet plánovaných životních výdajů na tento rok. To, co chcete, lze uskutečnit, pokud je to předem naplánováno.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu uspořádání planet se pravděpodobně ocitnete doma schoulení na pohovce s dobrou knihou – nebo si možná představujete, že to uděláte, pokud jste příliš zaneprázdněni. Během několika následujících dní budete citliví – dokud tato nebeská energie potrvá. Je důležité zůstat v souladu se svým tělem, pokud si chcete všimnout, jaké emoce se skrývají pod povrchem. Pití velkého množství vody vás dostane do kontaktu se svým tělem a myslí.

Přečtěte si také