Denní horoskop KOZOROHA na 27. 5. 2023

Kozoroh 27. 5. 2023

Možná se dostanete do hádky, Kozorozi. Vaše povaha je expanzivní a velkorysá, ale pokud druzí tuto dobrou povahu zneužívají, vaše nálada se rychle změní v hněv a odtažitost. Konflikty jsou často přirozenou součástí vztahů. Využijte to jako zkušenost, místo abyste to přeháněli a dělali z toho větší problém, než je nutné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vám dává příležitost ochutnat, aniž byste museli sníst celý dezert. Pokud existuje někdo, koho už nějakou dobu pozorujete, budete mít příležitost si s ním promluvit a dozvědět se toho poměrně dost. Pak se můžete rozhodnout, zda chcete jít na věc, nebo se věnovat jinému objektu touhy.

Práce

Ostatní ohromíte svou neuvěřitelnou rychlostí a efektivitou. Nejistými vodami budete proplouvat s velkou jistotou a hbitostí. Ostatní se na vás budou obracet s prosbou o radu a vedení. Jste na vrcholu svých sil. Jděte si pro zlato.

Peníze

Tento týden je třeba věnovat více pozornosti své kariéře a autoritě. Stát se odborníkem, kterým se zdáte být, znamená více peněz na vašem bankovním účtu a větší prostor pro růst. Astrální aspekty ovlivňují vaše peníze v dobrém slova smyslu. Vytvořte si zásoby pro pohodlný důchod.

Zdraví

Je čas se protáhnout. Pokud máte nějaké fyzické nebo emocionální potíže, doporučujeme vám, abyste si sedli na zem a protáhli si páteř, určitě vám to pomůže. Nezapomeňte, že váš pomyslný lví ocas je připevněn k vaší páteři. Jakékoli pocity stísněnosti, ať už emocionální, nebo fyzické, se rozptýlí s dobrým dlouhým protažením nebo návštěvou místního jógového studia. Nezapomeňte se po protažení páteře vždy napít velkého množství vody  zvyšuje pružnost.

Přečtěte si také