Denní horoskop KOZOROHA na 27. 9. 2022

Kozoroh 27. 9. 2022

Možná se dnes budete snažit něco vysvětlit mozkem, zatímco skutečné pochopení situace přichází pouze skrze vaše srdce, Kozorozi. Místo toho, abyste se snažili odpověď rozluštit, vnímejte ji z hloubi svého nitra. Ponořte se do nálady prostředí, místo abyste se ji snažili rozdělit do malých přihrádek, které můžete analyzovat a kategorizovat. Vezměte v úvahu celek namísto jednotlivých částí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte rádi filozofii jakéhokoli druhu, pak se dnes možná stane neodolatelným tématem rozhovoru mezi vámi a vaším vyvoleným. Vaše konverzace se může stát velmi hlubokou, hraničící až s mystikou. Mohlo by vás to elegantně zavést do velmi zajímavých diskusí, kdybyste ovšem v tak důležitých chvílích nebyli tak pedantští. Zkuste věřit na magii, jen pro tentokrát!

Práce

Každý váš nový nápad bude bez rozmýšlení zamítnut. Lidé více důvěřují osvědčeným věcem – bez ohledu na to, jak jsou zastaralé. Teď není vhodná doba na to, abyste představili svůj neotřelý nápad, jak pohánět auta banánovými slupkami.

Peníze

Je to zajímavá doba. Nelze vás ignorovat, a tak se snažte využít tento čas ve svůj prospěch. Dejte o sobě vědět. Dobrovolně se přihlaste k prezentaci. Vyzkoušejte nový styl. Do hry vstupuje vaše oblast romantické zábavy, děti a rodinní příslušníci. Jak můžete využít rodinných vazeb k prosazení své finanční záležitosti? Jsou ochotni poskytnout reference na novou sociální skupinu?

Zdraví

Dnes si dopřejte více než dost času na ty nejobyčejnější věci. Na to, že na vás ostatní spěchají, také nebudete reagovat dobře. Jedním z nejlepších způsobů, jak uniknout očekávání druhých, je stanovit si své limity a držet se jich jako blázen. Dopřejte si trénink navíc, vyzkoušejte nějakou novou formu cvičení navíc k vaší pravidelné rutině. Tím nechceme říct, že byste se měli příliš přemáhat, ale dnes máte energii navíc a je nejlepší, když ji využijete pro své vlastní účely, ne pro účely někoho jiného.

Přečtěte si také