Denní horoskop KOZOROHA na 28. 3. 2023

Kozoroh 28. 3. 2023

Nedávné konflikty ve vás mohou vyvolat hněv, Kozorozi. Je to mocná síla a mohli byste být v pokušení pustit se do velké hádky. Odložte zbraně a vytáhněte olivovou ratolest. Využijte nahromaděnou energii a místo válečných výprav ji použijte na podporu svých milostných vztahů. Zneškodněte situaci sdílením vášnivých nocí s tím, koho milujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Využijte zjemňujícího a uklidňujícího účinku současného planetárního uspořádání k tomu, abyste sebe a svého partnera (současného nebo budoucího) ukolébali do hlubšího pocitu bezpečí. Dovolte přílivu a odlivu kosmického proudu, aby vás ponořil do hnízda snů, které vám oběma dávají pocit naděje, cíle a směru. Dovolte, aby se všechny obtížné konflikty, které mezi vámi mohly v poslední době vzniknout, uhladily a rozplynuly.

Práce

Budete cítit hněv a agresi ze strany druhých a možná i sami sebe. Díky vysokým nárokům, které kladete na svou práci, můžete být sami sobě největším nepřítelem. Dejte si pauzu. Buďte na sebe mírní, zejména proto, že ostatní to nedělají.

Peníze

Tento týden jste v kariérním nebi. V práci zaujímáte silnější pozici a těšíte se z platu a výhod, které s tím souvisejí. Váš sektor minulých životů a snů je akcentován. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik, že vás možná překvapí, kolik skvělých nápadů se vám vynoří na povrch.

Zdraví

Planetární konjunkce vám dává příležitost vnést do svého života exotiku. Nezapomeňte, že jiné kultury nám mohou poskytnout vhled do nás samých, který může rozzářit náš život. Ať už pro vás exotika znamená cokoli, zkuste to. Zkuste stimulovat alespoň tři ze svých smyslů něčím novým: chutí, zvukem, vůní atd. To nové nemusí narušovat věci, které dávají vašemu životu strukturu a pravidelnost. Držte se svých obvyklých stravovacích hranic a zároveň přijměte do své kuchyně nové ingredience a chutě.

Přečtěte si také