Denní horoskop KOZOROHA na 28. 4. 2023

Kozoroh 28. 4. 2023

Nový nebo dlouhodobý milostný vztah by mohl být posunut na vyšší úroveň závazku, Kozorozi. Chemie mezi vámi je silná a jste kompatibilní na několika úrovních. Dnes zažijete vášeň jako nikdy předtím! Pravděpodobně proběhne nějaká intenzivní, ale upřímná a velmi pozitivní diskuse o budoucnosti vztahu, po níž bude následovat intimní setkání.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení nebeských těles by mohlo být přesně to, co potřebujete k tomu, abyste v určitém vztahu udělali potřebné změny. Možná si říkáte, jak se vám to podaří, ale právě tento poněkud defenzivní postoj vám brání v pokroku. Dnes zjistíte, že máte veškerou potřebnou odvahu a energii k tomu, abyste udělali, co je třeba.

Práce

Otevřete se způsobem, který běžně neděláte. Většinu času jste velmi uzavření a rezervovaní. Ostatní lidé o vás mají v důsledku toho mylné představy. Tento den je vhodný k tomu, abyste tyto mylné představy vyjasnili tím, že se s ostatními upřímně podělíte.

Peníze

Aspekty v oblasti peněz a hodnot vám tento týden dávají velký prostor k růstu. Přichází výzva, protože ne vždy se cítíte dobře, ale úsilí obvykle přináší výsledky. Jste nyní tlačeni k větší společenskosti, zvažte samostatnou výdělečnou činnost jako způsob, jak vydělat více peněz, a přemýšlejte o tom, jak využít politiku v kanceláři ve svůj prospěch.

Zdraví

Rádi využíváte své tělo novými vzrušujícími způsoby a možná jste v poslední době nevyužívali své fyzické síly naplno. Dnešní tranzit vám nabízí několik vstupů do úžasného světa fyzické aktivity. Buďte otevření novým věcem, které mohou přicházet v překvapivých baleních. Swingový tanec ožívá a v mnoha částech světa je novou zábavou. Vyzkoušejte něco nového, co vyzve vaše tělo, aby se chovalo jako v dětství!

Přečtěte si také