Denní horoskop KOZOROHA na 28. 5. 2022

Kozoroh 28. 5. 2022

Kozorozi, dnes je skvělý den pro to, abyste se předvedli. Jste na vrcholu světa, tak si užívejte svou rodinu i lidi kolem sebe. Jste v popředí dění a nevynecháte jediný okamžik bez ohledu na konverzaci, která kolem vás bují. Jste schopni vytáhnout fakta a data na první dobrou. Nenecháte se nikým strhnout ani vyvést z dobré nálady.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie by mohla naznačovat, že se dnes někde ve vašem světě odehraje neplánovaná událost, která má velmi konkrétní souvislost s vaším milostným životem. I když byste rádi byli na podobné věci předem upozorněni, v žádném případě se vám takového privilegia nedostane. Budete vrženi přímo do hlubin a budete se muset okamžitě naučit plavat.

Práce

Zaměřte se na každodenní povinnosti a všední činnosti, které jste během týdne nestihli. Domácí práce jsou obzvláště do očí bijící. Postarejte se nejprve o tyto věci, než obrátíte pozornost k dalším záležitostem.

Peníze

Tento týden je třeba věnovat více pozornosti vaší kariéře a autoritě. Stát se odborníkem, kterým se zdáte být, znamená více peněz na vašem bankovním účtu a větší prostor pro růst. Astrální aspekty ovlivňují vaše peníze v dobrém slova smyslu. Vytvořte si zásoby, co se dá, pro pohodlný důchod.

Zdraví

Možná dnes překvapíte sami sebe. Mohl by nastat čas, kdy zazáříte  jako slunce, které proniká skrz mraky, byste mohli rozzářit místnost, když to nejméně čekáte. Užijte si to! Možná je čas dopřát si trochu nakupování na internetu. Dobrým nápadem by byl nový hydratační krém nebo třeba náušnice či nový klobouk. Něco, co zvýrazní vaši hlavu, odkud vyzařuje vaše tepelná energie.

Přečtěte si také