Denní horoskop KOZOROHA na 28. 6. 2022

Kozoroh 28. 6. 2022

Neztrácejte dnes čas, Kozorozi. Jednejte odvážně. Využijte svou prvotní přirozenost a odhoďte opatrnost do větru. Váš důvtip a bystrá mysl vám poskytují příležitosti, kterých byste se měli chopit. Spojte se se skupinami a přispějte k projektům. Nic neunikne vaší pozornosti. Vychutnávejte si hry plné důvtipu a hádanek, které procvičí váš mozek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné nebeské prostředí vás vybízí k tomu, abyste dali průchod svému nekonformnímu já – i když hluboce skrytému – a umožnili světu poznat, že jste schopni být bezstarostní a spontánní. Určitému vztahu, do kterého jste zapojeni, to prospěje a může ho to dokonce omladit. Všechno potřebuje prostor k dýchání a růstu, a tak se ujistěte, že tento dar dáte sami sobě.

Práce

Vaše myšlenky jsou správné. Určitě si své myšlenky zapisujte a nenechávejte je zapadnout. Vaše mysl má obrovský potenciál. Využijte úžasné bohatství zdrojů uložených ve vaší hlavě. Nepotlačujte své nápady.

Peníze

Tento týden vesmír upozorňuje na vaše přátele, kamarády a další vážné vztahy. Něco nedávno vzniklého se nyní stává vážnějším. Může se jednat o oboustranně výhodné obchodní spojení nebo dokonce o partnerství či fúzi mezi vaší firmou a jinou společností. Možná to nepůjde tak rychle, jak byste si přáli, ale z dlouhodobého hlediska je to skvělá věc. Hledejte nové příležitosti v nevyzkoušeném nebo zcela originálním.

Zdraví

Díky ohnivé energii, která k vám přichází z nebeské konfigurace, nebudete mít žádné potíže s přístupem ke své okouzlující osobnosti! Využijte tuto energii ke zpestření svého cvičebního programu. Jakékoli aerobní cvičení vás prakticky vynese nahoru. Možná se budete chtít obrátit k józe nebo jinému druhu hlubokého protahovacího cvičení, které do vašich svalů vnese trochu tohoto tepla, trochu je rozpustí a pomůže jim protáhnout se a prodloužit.

Přečtěte si také