Denní horoskop KOZOROHA na 28. 7. 2022

Kozoroh 28. 7. 2022

Kozorozi, lidé k vám dnes mohou být trochu kritičtí. Bylo by dobré, kdybyste jim naslouchali. Buďte vnímaví ke zpětné vazbě, abyste si mohli vytvořit zdravé ego. Zachovejte si smysl pro pokoru. Můžete se cítit kritičtí, když uvidíte, že se lidé pohybují jako lenoši ve srovnání s vaší bleskurychlou myslí. Buďte k ostatním trpěliví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

K odpovědnosti přistupujete velmi zodpovědně a zjevně ji umíte dobře zvládat. Potřebujete zvýšit úroveň svého sebevědomí a učinit několik moudrých rozhodnutí. To, co se stalo v poslední době, vás možná srazilo na kolena, ale dnes musíte zahájit proces, abyste se opět dostali nahoru. Život je od toho, aby se žil.

Práce

Dnes byste se měli zaměřit na trendy, které se pohybují ve větším měřítku. To vyžaduje, abyste byli otevřenější a hledali příležitosti, které přinášejí více dlouhodobých než krátkodobých výhod. Klíčem k vašemu úspěchu je pochopení širších souvislostí.

Peníze

Tento týden se zabývá aspekty ovlivňujícími peníze a hodnoty. To je mimořádně šťastné a dává vám to všechny možnosti, jak zvýšit své finance. Jste tlačeni k tomu, abyste se zaměřili na rodinu a romantiku. Možná bude nejlepší vzít si volno nebo obnovit své přesvědčení o rovnováze mezi pracovním a osobním životem.

Zdraví

Poddejte se své touze po cvičení! Právě teď pocítíte nutkání jít do posilovny nebo vyjít z domu na osvěžující procházky či běhání, a je důležité se těchto nutkání chopit a jednat podle nich. Vaše tělo volá po obnově energie. A přiznejme si, že energii musíte vydat, abyste ji získali. Můžete také zvážit cvičení jógy nebo jiná protahovací a hluboká dechová cvičení. Zaznamenáte nárůst energie a zlepšení nálady!

Přečtěte si také