Denní horoskop KOZOROHA na 29. 1. 2023

Kozoroh 29. 1. 2023

Šťastná náhoda by vás mohla dostat do vyšší finanční skupiny, než ve které jste byli před dvěma dny, Kozorozi. Nějakým způsobem by se to mohlo týkat kariéry, možná i umění. Vy a váš milostný partner si pravděpodobně budete chtít vyjít ven a oslavit své štěstí; dbejte však na to, abyste to s rozmazlováním nepřehnali. Zítra se budete chtít cítit naprosto báječně, abyste si mohli svůj úspěch i nadále užívat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce vám pomůže získat velmi důležitou lekci o vztazích. Máte tendenci mít problém se stanovením vlastních hranic, což znamená, že lidé mají někdy pocit, že po vás mohou jít se vším všudy. Dnes začnete chápat, proč je tak důležité dát lidem najevo, kolik toho snesete a kde vlastně leží vaše hranice.

Práce

Dávejte si pozor na to, abyste ve své práci hledali hluboce smysluplné naplnění, v něž doufáte. Je možné, že na svou práci vyvíjíte příliš velký tlak, aby tuto potřebu naplnila. Najděte si jiná východiska, která podpoří vaše duchovní cíle. Práci oddělujte.

Peníze

Tento týden se nově zaměříte na domov a vnitřní emoce. Pokud jste přemýšleli o pojmu domov a o tom, co pro vás znamená, možná budete chtít zapustit kořeny, možná poprvé v životě. Při uspořádávání svého domácího života se ujistěte, že jste si také promyšleně sestavili rozpočet plánovaných životních výdajů na tento rok. To, co chcete, lze uskutečnit, pokud je to předem naplánováno.

Zdraví

V následujících dnech se nedoporučuje držet se stranou. Pokud budete trávit příliš mnoho času o samotě, můžete pociťovat deprese. Snažte se do svého každodenního zdravotního režimu zapojit další lidi, abyste si vytvořili plnější pocit dobra ve svém životě. Pozvěte přítele nebo spolupracovníka, aby s vámi navštěvoval lekce jógy. Trocha hlubokého dýchání a pár úsměvů je to pravé, co potřebujete. Při každém cvičení nezapomeňte pít vodu, abyste pomohli odplavit uvolněné toxiny.

Přečtěte si také