Denní horoskop KOZOROHA na 29. 3. 2023

Kozoroh 29. 3. 2023

Ve vašem světě dnes bude hrát významnou roli prvek mystiky a fantazie, Kozorozi. Tato energie k vám pravděpodobně přijde nečekaně a vaší první reakcí může být, že se jí budete vyhýbat. Věřte v sílu myšlenek a záměrů. Usilujte o cokoli, čeho chcete ve svém světě dosáhnout. Když do svých činů vložíte velkou sílu vůle, budete mít větší šanci uspět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet znamená, že se můžete snažit zablokovat možnost určitého pokroku v blízkém osobním vztahu. Váš partner (současný nebo budoucí) může mít plány nebo nápady, které se vám zdají příliš odlišné a možná i poněkud extrémní. Svou tvrdohlavostí si však možná škodíte. Pro jednou se odvažte dát průchod dítěti ve své duši.

Práce

Vaše tvůrčí šťávy jsou v plném proudu, tak je využijte ve svůj prospěch. Je vhodná doba na to, abyste své pracoviště obohatili o barvy. Svůj prostor nějakým způsobem vyzdobte. Vnesení kreativity do vašeho prostředí pomůže vnést více kreativity do samotné práce.

Peníze

Tento týden plánujete, jak si zařídit volno, abyste si odpočinuli. Možná zjistíte, že máte skrytou dovednost, která vám třeba zůstala z předchozí inkarnace. Pracujte na tom, co máte, abyste dosáhli maximálního zisku. Ostatní lidé prostě nemají vaši jedinečnou kombinaci schopností.

Zdraví

Vytváření návyků, které podporují dobré zdraví, je to nejdůležitější, na co se nyní můžete zaměřit. Cokoli, co rádi děláte a co vám prospívá (jízda na kole, běhání, plachtění, jóga, jízda na koni) si ve svém životě usnadněte. Naučte se, jak se podpořit tím, že vložíte svou energii tam, kde můžete profitovat. Pokud milujete jógu, pořiďte si vlastní podložku a láhev s vodou, abyste byli plně připraveni, kdykoli vás přepadne nálada.

Přečtěte si také