Denní horoskop KOZOROHA na 29. 4. 2023

Kozoroh 29. 4. 2023

Kozorozi, na obzoru mohou být kariérní změny. Ačkoli jsou z dlouhodobého hlediska pozitivní, události vedoucí ke změně se mohou zdát katastrofické. Váš zaměstnavatel by mohl zkrachovat nebo se přestěhovat příliš daleko na to, abyste mohli dojíždět. Tajemstvím je nepropadat panice. Přijměte situaci a jděte dál. Nakonec budete pravděpodobně rádi, že k tomu došlo. Úspěch a štěstí se blíží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet znamená, že možná budete chtít odložit výlet nebo rande. Mohli byste přehnaně reagovat na nedávnou událost, která vás přiměla zpochybnit motivy vašeho posledního milostného zájmu. Pokud si o tom dokážete dospěle promluvit, možná zjistíte, že se nemáte čeho obávat. Rozhodně to stojí za pokus.

Práce

Přijměte bezstarostný a veselý přístup. V opačném případě budete mít dnes problém navázat vztah s lidmi. Věřte, že dosáhnete více, když se budete s lidmi smát a žertovat, místo abyste byli ve všem vážní a upjatí.

Peníze

Aspekty v oblasti peněz a hodnot vám tento týden dávají velký prostor k růstu. Přichází výzva, protože ne vždy se cítíte dobře, ale úsilí obvykle přináší výsledky. Jste nyní tlačeni k větší společenskosti, zvažte samostatnou výdělečnou činnost jako způsob, jak vydělat více peněz, a přemýšlejte o tom, jak využít politiku v kanceláři ve svůj prospěch.

Zdraví

Cvičení potřebuje podporu zdravé stravy. Přílišná konzumace sacharidů a tuků vám může vzít vitalitu přímo z těla! Dejte si pár dní na pročištění. Zkuste si připravit lehká jídla v podobě polévky a salátu, aby si vaše trávicí ústrojí odpočinulo. Zároveň pijte denně bylinný čaj z dřevité betonie a verbeny.

Přečtěte si také