Denní horoskop KOZOROHA na 29. 5. 2023

Kozoroh 29. 5. 2023

Dnes možná budete s přáteli, kteří si chtějí vyrazit do města utrácet peníze. V jejich plánech by mohlo být nakupování, jídlo v luxusních restauracích nebo návštěva tanečních klubů. To je v pořádku, Kozorozi, pokud se ovšem nenecháte strhnout k nadměrným výdajům. Najděte zlatou střední cestu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie si pohrává s vaším smyslem pro realitu a možná i s vaším milostným životem. Věci, které jste mezi sebou a svou milovanou osobou považovali za samozřejmé, se mohou zdát ohrožené, protože vaši mysl mohou zaplavit nejrůznější myšlenky a pocity, ke kterým obvykle nejste náchylní. Nenechte se tím znepokojit, je to jen přechodný stav.

Práce

Obtížné problémy vás silně zasáhnou na osobní úrovni. Možná se budete snažit vymluvit si věci, které cítíte. To není příliš zdravý způsob, jak se s těmito problémy vypořádat. V nadcházejícím týdnu vám to jen ztíží ujasnění si situace.

Peníze

Tento týden je třeba věnovat více pozornosti své kariéře a autoritě. Stát se odborníkem, kterým se zdáte být, znamená více peněz na vašem bankovním účtu a větší prostor pro růst. Astrální aspekty ovlivňují váš peněžní sektor v dobrém slova smyslu. Vytvořte si zásoby, co se dá, pro pohodlný důchod.

Zdraví

Dávejte si dnes pozor na svou nejistotu. Možná si všimnete bodu, kdy se věci mohou vyvíjet jedním nebo druhým směrem: dejte si za úkol vybrat nejlepší možný výsledek a vložte svou energii do tohoto pozitivního rámce. Tolik z toho, na co si stěžujeme, jsme si vlastně v první řadě vybrali sami. Pokud se cítíte nejistí, protože jste nedostali svůj díl komplimentů, nečekejte, až bude pozdě. Dejte svému partnerovi, šéfovi nebo přátelům co nejjasněji najevo, co potřebujete.

Přečtěte si také