Denní horoskop KOZOROHA na 29. 7. 2022

Kozoroh 29. 7. 2022

Kozorozi, období útlumu skončilo a je čas zrychlit tempo. Vyjděte dnes z domu v plné parádě. Buďte hrdí na to, co můžete světu nabídnout. Buďte odvážní v jednání s ostatními. Udělejte si čas na to, abyste se plně tvůrčím způsobem vyjádřili. Čím větší úsměv budete mít na tváři, tím dál se dostanete téměř v každé situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I vy můžete někdy podlehnout romantickým nástrahám, i když ve vašem případě máte tendenci k důstojnějšímu přístupu. Nejlepší bude počkat, než přijmete nějaké pevné závazky. Brzy opět získáte realističtější pohled na věc.

Práce

Posuňte své nápady a činy o krok dál. Nespokojte se s uspokojivým výsledkem, když máte možnost dosáhnout naprosté dokonalosti jen s trochou většího úsilí z vaší strany.

Peníze

Tento týden se zabývá aspekty ovlivňujícími peníze a hodnoty. To je mimořádně šťastné a dává vám to všechny možnosti, jak zvýšit své finance. Jste tlačeni k tomu, abyste se zaměřili na rodinu a romantiku. Možná bude nejlepší vzít si volno nebo obnovit své přesvědčení o rovnováze mezi pracovním a osobním životem.

Zdraví

Možná se cítíte rozhořčeni, že v těchto dnech nemáte dostatek prostoru k tomu, abyste zazářili. Nebojte se, tyto dny jsou hned za rohem. Do té doby berte své tělo vážně a věnujte mu pozornost tak, jak chcete, aby lidé věnovali pozornost vám. Zaujměte se procesem vyváženého stravování s čerstvými potravinami a dostatkem vody. Obdivujte své svaly při práci, když zvedáte závaží v posilovně nebo držíte pozice při cvičení jógy.

Přečtěte si také