Denní horoskop KOZOROHA na 3. 2. 2023

Kozoroh 3. 2. 2023

Kozorozi, snažte se, aby vás dnešní blues nezlomilo. Je sice pravda, že některé dny se mohou zdát zdlouhavé, ale čím více budete zaneprázdněni, tím rychleji vám bude čas plynout. Pusťte se do dokončení veškeré práce, která před vámi ještě leží, a pak si naplánujte večer. Pokud se na konci tunelu objeví světlo, nejenže se vám bude zdát, že se věci zrychlují, ale budete se cítit lépe, když budete vědět, že se blíží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocity, které byly zčásti pohřbené a zmatené, se najednou objevují ostře. Základní představa o vašem vztahu, která vás v poslední době trápí, se konečně stává křišťálově jasnou. Za to byste měli být opravdu vděční, protože nyní chápete, proč byla celá situace tak intenzivní. Kousek po kousku se vám podaří rozplést uzel a najít řešení vašeho dilematu.

Práce

Dejte průchod své tvůrčí šťávě. Vaše fantazie jsou pravdivější, než si myslíte. Pokud jednoduše popustíte uzdu své fantazii, uděláte ve své kariéře velký pokrok. Nyní je čas tyto úžasné nápady uvést v život. Nedržte se zpátky!

Peníze

Tento týden přemýšlíte, na co se zaměřit. To je ještě důležitější díky aspektům ovlivňujícím váš domov a vnitřní emoce. Když zvažujete, kde se usadit, přemýšlíte také o tom, kde chcete být za pět nebo deset let. Příznivý aspekt napomáhá tomu, aby se váš pracovní život stal kreativnějším a naplňujícím. Stačí jen uvést svůj plán do pohybu a peníze budou následovat.

Zdraví

Váš systém doufal v tranzit podobný tomu, který se odehrává nyní, ať už o tom víte, nebo ne. Vliv postavení planet vám pomůže uspořádat svůj wellness program na několik příštích měsíců. Nastal čas zaměřit se na své tělo, a to jak vnitřně, tak i navenek. Budete moci přemýšlet o tom, co jíte, z hlediska trávení i z hlediska vzhledu. Naučte se jíst to, co je snadno stravitelné.

Přečtěte si také