Denní horoskop KOZOROHA na 3. 3. 2023

Kozoroh 3. 3. 2023

Kozorozi, možná zjistíte, že vaše touha dobývat je dnes aktivní a že vaše mysl je v souladu s touhou jednat. Naslouchejte tomu a rozdmýchejte vnitřní oheň. Zjistíte, že svůj okruh vlivu můžete o hodně rozšířit, pokud budete ochotni rozhodně riskovat, jak ke každé situaci přistoupíte. Buďte ve svém jednání odvážní a smělí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání s sebou přináší nádherný den, kdy se budete cítit svobodně a budete moci prozkoumat nový vztah. Někdo, s kým jste se nedávno seznámili, se začne jevit jako velmi dobrá volba. Možná jste se při prvním setkání s ním obávali, jak to všechno dopadne, ale po nějaké době si uvědomujete, že dát se dohromady bylo to nejlepší rozhodnutí.

Práce

Ostatní lidé vás dnes budou automaticky přitahovat díky vaší důvěryhodné a pracovité povaze. Tyto aspekty vaší osobnosti budou oceněny. Díky tomu budete mít na pracovišti velkou moc.

Peníze

Váš vztahový sektor je zvýrazněn, což znamená, že můžete být v pokušení více se stýkat s lidmi, poznávat nové lidi a rozvíjet stávající vztahy s ostatními. Můžete však být také v pokušení se nyní přestěhovat nebo prodat nějakou nemovitost s menším ziskem, jen abyste se dostali ven. Postupujte pomalu, abyste později svého rozhodnutí nelitovali.

Zdraví

Dnes se můžete cítit přecitlivělí. Snažte se nebít se svou melancholií. Možná budete v pokušení utopit svůj smutek ve velké vaně zmrzliny, ale víte, že se tím nakonec budete cítit ještě hůř. Zvažte možnost pustit si relaxační hudbu, lehnout si na zem a jemně si protáhnout svaly. Zkuste si z toho udělat osobní rutinu a držte se jí několik týdnů. Budete rádi, že jste to udělali.

Přečtěte si také