Denní horoskop KOZOROHA na 3. 4. 2023

Kozoroh 3. 4. 2023

Právě teď se nacházíte na tvůrčím vrcholu, a tak se o tuto stránku své bytosti snažte pečovat, Kozorozi. Mohlo by se stát, že narazíte na překážku. Snažte se nenechat se odradit. Místo toho bude možná nejlepší, když se zamyslíte nad tím, co jste udělali v minulosti. Užívejte si dnes emocionální stability, místo abyste nechali své emoce skákat z jednoho místa na druhé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra znamená, že máte šanci dát své city trochu více najevo. S pomocí tohoto aspektu můžete vnést více tepla a slunce do vztahu, který jste se zoufale snažili kontrolovat ze strachu, že by toho na vás mohlo být příliš a mohlo by vám to bránit v práci. Jděte do toho, buďte ďáblem a rozpusťte si vlasy!

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, nemůžete na práci přestat myslet. Stres způsobený pouhou myšlenkou na práci může způsobit, že zatoužíte po zásadní změně toho, co děláte, nebo toho, s kým to děláte. To je v pořádku. Nacházíte se v bodě zlomu.

Peníze

Tento týden plánujete, jak si zařídit volno, abyste si odpočinuli. Možná zjistíte, že máte skrytou dovednost, která vám možná zůstala z předchozí inkarnace. Pracujte na tom, co máte, abyste dosáhli maximálního zisku. Ostatní lidé prostě nemají vaši jedinečnou kombinaci schopností.

Zdraví

V těchto náročných obdobích se doporučuje vést si snový deník. Sny mohou obsahovat cenné informace pro bdělý život. Zvyk zapisovat si sny skutečně usnadňuje jejich zapamatování. Neexistují žádná hodnocení určující, co se ve snech může vysílat a co ne, takže je můžete brát stejně vážně jako výtvarná díla, která jste vytvořili v dětství. Respektování snů vás učí sebeuvědomění a zostřuje vaše chápání toho, na čem vám skutečně záleží.

Přečtěte si také