Denní horoskop KOZOROHA na 3. 5. 2022

Kozoroh 3. 5. 2022

Kozorozi, dnes možná nebudete mít náladu na spolupráci. Pravděpodobně budete chtít pracovat na projektech sami a svým vlastním tempem. Pravděpodobně budete muset vystoupit ze své ulity a komunikovat s ostatními. Možná budete potřebovat radu nebo podnět. Snažte se nebýt příliš nafoukaní vůči partnerovi nebo dětem. Nemuseli by pochopit skutečný důvod vaší roztržitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Překvapivé setkání vám při současné astrální konfiguraci jistě dá hodně podnětů k přemýšlení. Možná budete uvažovat o tom, že raději odejdete, než abyste přijali nabídku na schůzku, protože se vám to zdá příliš rychlé a náhlé. Prospělo by vám však, kdybyste zariskovali a jednali podle svého instinktu, pokud vám napovídá, že by to byla správná cesta, po které byste se měli vydat.

Práce

Diskuse s přáteli by vám mohla přinést tolik nápadů na nové projekty, že byste se do nich mohli pustit všichni najednou. Možná se vám to právě podaří; musíte však zrychlit tempo a pracovat na jednom po druhém. Nebojte se požádat zúčastněné o pomoc.

Peníze

Čeká vás týden plný výzev. Vaše sny mohou být více než jen zdrojem inspirace. Jejich představy a nápady vám pomohou určit, v jakém oboru byste byli dobří a jak se v něm posunout dál. Musíte také posílit své úspory. Změna se blíží a vy budete chtít být připraveni.

Zdraví

V důsledku dnešního postavení planet je k dispozici velké množství emocionální energie a nikdo ji nepocítí tak silně jako vy! Vaše přirozené sklony k péči o druhé jsou díky tomuto umístění využity a vaše citová vazba k lidem, kteří jsou vám blízcí, během těchto několika dní ještě zesílí. Abyste pomohli rozptýlit část intenzivní energie, snažte se každý den trochu cvičit - nejlépe ráno.

Přečtěte si také