Denní horoskop KOZOROHA na 3. 6. 2022

Kozoroh 3. 6. 2022

V některých obdobích milostného života se můžete cítit poněkud zabržděni, jako by vám něco bránilo v naplnění. Možná vás přemáhají emoce nebo vás děsí představa závazku. V každém případě si, Kozorozi, dobře uvědomujete, že vaše neochota se do něčeho pustit škodí vašemu vztahu. Tento den vás bude vyzývat k tomu, abyste ještě několikrát zariskovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vám dodržování rutiny bránilo v tom, abyste se pro jednou rozhodli udělat něco spontánního. Zdá se, že současná planetární energie chce zasahovat do vašich každodenních zvyků, ale jen proto, aby vám vesmír mohl nabídnout dar lásky. Pokud budete mít intuici udělat něco jiného, proboha, jděte do toho!

Práce

V současné době se nacházíte na poměrně nízkém pracovním stupni, takže netlačte na situaci, která vám působí potíže. Dnešek nebude dnem, kdy něco vyřešíte, a tak bude lepší, když to odložíte na zítřek.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Může to být hvězdný týden, kdy se vám zdánlivě z ničeho nic naskytne více příležitostí k výdělku. To znamená, že možná budete muset v tuto chvíli trávit více času v práci a méně času ve společnosti. Vaše společenské skupiny vás mohou vyčerpávat nebo po vás vyžadovat příliš mnoho, což vytváří velké napětí a únavu.

Zdraví

Pokud potřebujete pomoc v práci nebo doma, dnes je skvělý den, kdy o ni můžete požádat. Ostatní vám rádi poslouží. Pokud jste v poslední době zanedbávali své vlastní potřeby, najděte si čas a zajistěte si pomoc s dětmi nebo přestaňte pracovat dříve a udělejte něco pro sebe. Může to být procházka nebo skok na běžecký pás, abyste si zvedli tepovou frekvenci (to je vždy důležité!), nebo dokonce nákupy drobností na internetu, které už příliš dlouho leží na vašem osobním seznamu.

Přečtěte si také