Denní horoskop KOZOROHA na 3. 7. 2022

Kozoroh 3. 7. 2022

Nejste typ člověka, který by rád vedl obyčejný život. Nebojíte se neznámého. Rádi se otevíráte novým světům a kulturám. Někdy máte chuť změnit celý svůj život. Kozorozi, k vaší velké spokojenosti dnes pravděpodobně zažijete neobvyklé události, které by mohly vést váš život novým směrem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešní astrální konfiguraci může být situace poměrně intenzivní, ale to neznamená, že se nebudete dobře bavit. Váš milostný život by se sice mohl docela rozhořet a projevování hlubších citů vám může být poněkud nepříjemné, ale při této příležitosti to jinak nepůjde. Přinejmenším si vás partner nemůže vyložit špatně a bude se cítit bezpečněji.

Práce

Dnes pro vás začíná nový báječný cyklus štěstí. V následujících třech týdnech si dávejte pozor na příležitosti v oblasti kariéry. Pokud jste v zaměstnání, s nímž nejste spokojeni, je právě teď čas hledat a najít si nové.

Peníze

Tento týden vesmír upozorňuje na váš dům přátel, kamarádů a dalších vážných vztahů. Něco nedávno vzniklého se nyní stává vážnějším. Může se jednat o oboustranně výhodné obchodní spojení nebo dokonce o partnerství či fúzi mezi vaší firmou a jinou společností. Možná to nepůjde tak rychle, jak byste si přáli, ale z dlouhodobého hlediska je to skvělá věc. Hledejte nové příležitosti v nevyzkoušeném nebo zcela originálním.

Zdraví

Základem hry je dodržovat tempo. Ať už s cvičením teprve začínáte, nebo se mu věnujete již delší dobu, věnujte pozornost svému tempu. Pokud začínáte s novým zdravotním cvičením, snažte se ho relativně snadno zvládnout - abyste v něm mohli pokračovat! Na začátku na sebe příliš netlačte - pamatujte, že si budujete návyk. Stejně tak, když už něco děláte delší dobu, je důležité se do toho postupně tlačit dál (zvyšovat tempo), abyste si udrželi zájem.

Přečtěte si také