Denní horoskop KOZOROHA na 3. 8. 2022

Kozoroh 3. 8. 2022

Dnes by mohlo dojít k možné změně směru. Mohli byste se seznámit s někým novým nebo narazit na někoho, koho jste dlouho neviděli a kdo vám nabídne možnost změnit profesi. Nebo by se mohlo ukázat, že se svému umění či koníčku musíte věnovat na plný úvazek. Ať už je to cokoli, Kozorozi, dnes je skvělý den, abyste se tomu věnovali, i když máte pochybnosti. Vaše dosavadní úspěchy vám poskytují výhodu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Myšlenky i činy jsou dnes zdůrazněny, zejména pokud jde o vaše nejosobnější vztahy. Zdá se, že existuje něco, o čem jste si již nějakou dobu chtěli promluvit. Možná jste diskusi odkládali, protože by to znamenalo podniknout určitý krok, což se vám nelíbí. Prostě začněte mluvit a zbytek bude následovat. Bude to snazší, než si myslíte.

Práce

Dělejte věci ručně a nespoléhejte se na to, že je za vás udělají moderní elektronické přístroje. Nakonec byste strávili více času tím, že byste se snažili přijít na to, jak přimět přístroj k práci, než kdybyste daný úkol provedli ručně.

Peníze

Tento týden se věnuje aktivitě v oblasti dluhů. Pokud jste se chystali uzavřít splátkový kalendář na některé dlužné účty, určitě zavolejte a začněte s tím. Pokud potřebujete požádat o novou úrokovou sazbu na své kreditní kartě, máte podporu, abyste to mohli udělat právě teď. Vesmír trvá na tom, abyste jednali a neponechávali věci náhodě. Není to žádná legrace.

Zdraví

Nejlepší způsob, jak si zajistit dobré zdraví, je věnovat pozornost svému srdci. Tento měsíc věnujte tomuto orgánu zvláštní pozornost a pocítíte přínos jak ve svém fyzickém, tak společenském životě! Srdce ocení nízký příjem červeného masa a mléčných výrobků, intenzivní aerobní cvičení nebo dobrý běh alespoň třikrát týdně a spoustu dobrých přátel, kterým můžete pravidelně volat a svěřovat se jim!

Přečtěte si také