Denní horoskop KOZOROHA na 30. 3. 2023

Kozoroh 30. 3. 2023

Fascinující nové informace se dnes mohou objevit v televizi nebo na internetu a otevřít nové možnosti vzdělávání. Možná se vám naskytne možnost navázat kontakt a navštívit nové přátele v jiných zemích. Kozorozi, pravděpodobně to pro vás bude velmi vzrušující a ihned začnete plánovat. To je v pořádku, ale buďte opatrní a zvažte všechny nepředvídatelné okolnosti. Buďte praktičtí a objektivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S někým, koho jste nedávno potkali, cítíte určitou spřízněnost a zdá se, že si s ním rozumíte v hloubi své bytosti i na vrcholu svého intelektuálního chápání. Dnešní postavení planet vám toto pochopení pomáhá přiblížit a vy vnímáte, jaké máte štěstí, že jste se dostali do kontaktu s člověkem, s nímž se můžete skutečně ztotožnit.

Práce

Ke své práci přistupujete nebojácně. Jste obrněný tank, který převálcuje téměř každou překážku, která se vám postaví do cesty. Zkrátka vás v tuto chvíli nemůže nic zastavit. Cítíte se sebevědomě a silně ve všech aspektech své práce.

Peníze

Tento týden plánujete, jak si zařídit volno, abyste si odpočinuli. Možná zjistíte, že máte skrytou dovednost, která vám zůstala z předchozí inkarnace. Pracujte na tom, co máte, abyste dosáhli maximálního zisku. Ostatní lidé prostě nemají vaši jedinečnou kombinaci schopností.

Zdraví

Ne vždy říkáte, co chcete, protože se bojíte, že byste mohli zranit city ostatních. To vám příliš neprospívá, kromě toho, že se ve vás hromadí zášť, která se projevuje nezamýšlenými, nenápadnými způsoby. Uvolnění cesty k sebevyjádření je dobrý postup, do kterého se můžete pustit. Zkuste si nacvičit, že si ráno řeknete, jaký budete mít den: podívejte se přímo do zrcadla a promluvte sami k sobě. Zní to možná hloupě, ale funguje to, zejména při současné nebeské energii ve hře.

Přečtěte si také