Denní horoskop KOZOROHA na 30. 6. 2022

Kozoroh 30. 6. 2022

Kozorozi, možná dnes trochu váháte a nejste si jisti proč. Právě když jste si mysleli, že už máte všechno vyřešené, objeví se jiný aspekt s úplně jiným pohledem na věc. Může být těžké vybrat si jednu cestu a držet se jí. Mějte na paměti, že vaše jedinečná cesta může zahrnovat mnoho různých vedlejších cest. To je jeden z vašich mnoha darů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám dává šanci zvolit moudřejší postup v oblasti intimních vztahů. Možná by bylo dobré věnovat nějaký čas tichému zamyšlení nad všemi možnostmi, které se vám nabízejí. Ze všech možností je však nejlepší ignorovat myšlenku na nějakou pomstu. Ve skutečnosti jsou humor a smích nejlepšími způsoby, jak se s tím vypořádat.

Práce

Vaše vynalézavá mysl dnes pracuje přesčas. Je to jeden z těch dnů, kdy máte možnost učinit zásadní průlom v projektu, na kterém pracujete. Pravděpodobně přijdete s geniálním nápadem hodným patentování.

Peníze

Tento týden vesmír upozorňuje na vaši oblast přátel, kamarádů a dalších vážných vztahů. Něco nedávno vzniklého se nyní stává vážnějším. Může se jednat o oboustranně výhodné obchodní spojení nebo dokonce o partnerství či fúzi mezi vaší firmou a jinou společností. Možná to nepůjde tak rychle, jak byste si přáli, ale z dlouhodobého hlediska je to skvělá věc. Hledejte nové příležitosti v nevyzkoušeném nebo zcela originálním.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace vám může pomoci se zaseknout. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, dočkáte se kreativních řešení. Důležité je naučit se spoléhat sami na sebe v tom, co potřebujete. Na některých věcech můžete zapracovat jen vy sami, například na tom, jak o sebe fyzicky pečujete. Pokud jste člověk, který je rád mezi lidmi, přidejte se k nějakému týmu nebo si naplánujte cvičení s kamarádem a dodržujte ho společně.

Přečtěte si také