Denní horoskop KOZOROHA na 30. 7. 2022

Kozoroh 30. 7. 2022

Buďte otevření všem pozváním, která vám přijdou, nebo všem novým lidem, které potkáte. Změna je pro vás, Kozorozi, ve vzduchu a stačí, když budete vnímaví, aby přišla. Na společenské akci můžete dokonce potkat někoho, kdo se stane vaším životním partnerem. Prozkoumejte všechny své zájmy a důvěřujte své intuici, protože ta vám bude spolehlivým průvodcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jsou chvíle, kdy se i vy cítíte zahlceni, ale to, co potřebujete udělat se současnou astrální energií, je postupně přijmout určitou romantickou náklonnost. Tato osoba se vás možná ze všech sil snaží přimět k útěku ještě předtím, než začnete chodit, a snaží se vás dotlačit k něčemu, o čem si sotva můžete být jisti, že jste na to připraveni. Nechoďte do toho rychleji, než jste schopni emocionálně zvládnout.

Práce

Cítíte, že jste předurčeni k vyššímu cíli. Nepřehlížejte tento vnitřní hlas, který vás přesvědčuje, že jste předurčeni k velkým cílům. Pěstujte tuto myšlenku a tyto důležité cíle, místo abyste je nechali zapadnout ve všednosti.

Peníze

Tento týden se zabývá aspekty ovlivňujícími peníze a hodnoty. To je mimořádně šťastné a dává vám to všechny možnosti, jak zvýšit své finance. Jste tlačeni k tomu, abyste se zaměřili na rodinu a romantiku. Možná bude nejlepší vzít si volno nebo obnovit své přesvědčení o rovnováze mezi pracovním a osobním životem.

Zdraví

Chvíli se s něčím smiřujete a pak se sami sebe zeptáte  kde je v té rutině to kouzlo? Udržujte se pod kontrolou tím, že budete ve svém jídelníčku dbát na pestrost. V sezóně je mnoho báječné zeleniny plné výživných látek, ze které lze připravit polévky, nákypy nebo ji přidat do dušených pokrmů. Existují také zdravotní rituály, jako je sauna nebo horké koupele, které vám mohou dodat pocit výjimečnosti. Zůstaňte aktivní při hledání nových zdravých odbytišť, která si můžete vychutnat.

Přečtěte si také