Denní horoskop KOZOROHA na 31. 1. 2023

Kozoroh 31. 1. 2023

Dnešek je jedním z těch dnů, kdy se můžete cítit letargičtí a skleslí, Kozorozi. I když máte z nějakého důvodu nutkavou potřebu vstát a něco podniknout, zdá se vám, jako by vám přímo na hlavě seděla dvoutunová zátěž. Všichni ostatní se mezitím rozběhnou. Takhle je to pro vás nejspíš lepší. Poučte se z chyb druhých, když dopadnou rovnou na obličej. Sbírejte informace, abyste co nejlépe věděli, jak postupovat sami, až se tíha zvedne. Stane se to brzy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte někoho, s kým byste mohli sdílet svůj život, snažte se dnes nedělat nic postaru. Dnes by bylo moudré obléknout se jedinečným způsobem, vyzkoušet různé doplňky nebo se učesat novým stylem. Při cestě do práce nebo na nákupy zvolte jinou trasu nebo nakupujte jinde. Nikdy nevíte, co se může objevit!

Práce

Ve vzduchu je nádherná uzemňující energie, která pomůže vyvážit vaši fantazijní povahu. Tento silný stabilizující vliv vám pomůže zhmotnit vaše nápady a uskutečnit je ve fyzické rovině. Stručně řečeno, dosáhnete velkého úspěchu.

Peníze

Tento týden přemýšlíte, na co se zaměřit. To je ještě důležitější díky aspektům ovlivňujícím váš sektor domova a vnitřní emoce. Když zvažujete, kde se usadit, přemýšlíte také o tom, kde chcete být za pět nebo deset let. Příznivý aspekt napomáhá tomu, aby se váš pracovní život stal kreativnějším a naplňujícím. Stačí jen uvést svůj plán do pohybu a peníze budou následovat.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace je pro vás poměrně příznivá, což znamená, že vaše dovednosti při hledání rovnováhy v životě dostávají velkou podporu. Naprosto povzbudivě se budete cítit při pravidelných lekcích jógy, kde se vaše tělo protáhne a posílí, zatímco vaše plíce se rozšíří a vytvoří čistý krevní oběh v celém těle. Kolik je hodin? Možná ještě dnes stihnete zajít na lekci! Nezapomeňte se před cvičením a po něm napít vody, která pomůže odvést uvolněné toxiny.

Přečtěte si také