Denní horoskop KOZOROHA na 31. 5. 2022

Kozoroh 31. 5. 2022

Kozorozi, dnes se vám mohou vrátit některé příběhy z minulosti. Pokud jste například kdysi zastávali vládní funkci, mohl by novinář odhalit nějakou vaši chybu, které jste se před lety dopustili, a zveřejnit ji v dnešních novinách! Každý se někdy v životě musí vypořádat se žárlivostí druhých. Proto se připravte a bojujte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konjunkce by mohla ve vašem milostném životě vyvolat jistý rozruch, zejména pokud jste v poslední době příliš zpohodlněli. Pokud jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) potřebovali výzvu, která vám umožní spojit své zdroje, pak se vám může nabídnout skutečná příležitost, která by se mohla zdát jako odpověď na sen. Jděte do toho!

Práce

V současné době vedete těžký boj s někým jiným nebo s něčím jiným. Kvůli jednomu problému jste se ocitli v naprosté slepé uličce. Přijměte svou sílu, obraťte se na svou intuici a povzneste se nad ni. Nedovolte, aby vás tato jediná věc pohltila.

Peníze

Tento týden je věnován vašim penězům a hodnotám. Může to být hvězdný týden, kdy se vám zdánlivě z ničeho nic naskytne více příležitostí k výdělku. To znamená, že možná budete muset v tuto chvíli trávit více času v práci a méně času ve společnosti. Vaše společenské skupiny vás mohou vyčerpávat nebo po vás vyžadovat příliš mnoho, což vytváří velké napětí a únavu.

Zdraví

Když se cítíte nenaplněni, máte tendenci svalovat vinu na druhé a dnešní den by pro vás mohl být obzvláště citlivý. Buďte k sobě laskaví a snažte se vyjádřit své pocity bez svalování viny na druhé. Zdravá dávka zelené zeleniny (brokolice, čerstvý špenátový salát, růžičková kapusta) vám dodá další energii, kterou potřebujete k zahnání negativních pocitů. Nezoufejte - můžete si pomoci více, než si myslíte! Věnujte dnes zvýšenou pozornost svému jídelníčku.

Přečtěte si také