Denní horoskop KOZOROHA na 31. 7. 2022

Kozoroh 31. 7. 2022

Jakýkoli expanzivní pocit, který zažíváte, může být dnes zkrácen deštěm. Můžete mít pocit, že jste ztratili kontakt s realitou. Ujistěte se, že jste ve spojení s reálným životem, Kozorozi, a trochu plánujte, abyste vyvážili svou rozmarnou stránku. Mohly by se objevit věci, se kterými jste nepočítali, a posloužit vám jako připomínka, že se musíte zabývat skutečným životem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Co se obvykle stane, když se váš vztah dostane do slepé uličky? Máte tendenci být trochu odtažití a možná i nadřazení. Dnes si ale potřebujete popovídat, a pokud to není možné, pak se alespoň této možnosti otevřete. Jak dlouho můžete držet svou milovanou osobu na uzdě jen proto, že se bojíte pravdy?

Práce

Dnes se k vám dostanou dobré zprávy. Sledujte periodika z oblasti svého zájmu. Článek nebo dopis redakci ve vás vzbudí myšlenku, která by mohla vést k obrovskému rozmachu vaší kariéry. Buďte otevření všem možnostem.

Peníze

Tento týden se zabývá aspekty ovlivňujícími peníze a hodnoty. To je mimořádně šťastné a dává vám to všechny možnosti, jak zvýšit své finance. Jste tlačeni k tomu, abyste se zaměřili na rodinu a romantiku. Možná bude nejlepší vzít si volno nebo obnovit své přesvědčení o rovnováze mezi pracovním a osobním životem.

Zdraví

Dnešní pohyb planet je pro vás výzvou, abyste dbali na jejich poselství, i když se na obloze děje tolik věcí, které vás rozptylují. V tomto případě je klíčem k úspěchu zachování vyváženého životního stylu. Vaše zdravotní cíle se mohou zdát snadněji dosažitelné, než ve skutečnosti jsou. To znamená, že byste se mohli přesvědčit, že si dáte opravdu záležet, zatímco ve skutečnosti musíte pokračovat v kurzu, který jste si stanovili, abyste dosáhli svých zdravotních cílů.

Přečtěte si také