Denní horoskop KOZOROHA na 4. 2. 2023

Kozoroh 4. 2. 2023

Nebuďte překvapeni, pokud se dnes probudíte s pocitem, že jste super, Kozorozi. Je pravděpodobné, že pocítíte obnovenou fyzickou sílu a energii, které budete mít na rozdávání. Přesto by to mohl být dobrý den na to, abyste se pustili do jakýchkoli projektů, které vyžadují použití svalů. Možná je třeba udělat nějaké práce na zahradě nebo přestěhovat nábytek. Co se týče zábavy, možná si budete chtít jít zacvičit do posilovny nebo si zaplavat. Ať už se jedná o jakoukoli činnost, dnes je pro ni vhodný den!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vycházející z planet vyvolává intenzivní pocity týkající se někoho z vašich blízkých. Možná zjistíte, že začínáte být tak trochu posedlí a také žárlíte na každý jejich pohyb, pokud se vás netýká. Budete se muset stáhnout a dopřát jim trochu prostoru; jinak byste je mohli natrvalo ztratit. Pokud si však uvědomíte, co se děje, můžete udělat velký pokrok.

Práce

Je pravděpodobné, že vás bude frustrovat někdo, koho jste považovali za svého přítele, ale kdo se nyní otočil na druhou stranu. Tato osoba se nyní snaží získat přízeň těch, kteří stojí na druhé straně plotu. Nedělejte si o něj nebo o ni starosti. Soustřeďte se na sebe.

Peníze

Tento týden přemýšlíte, na co se zaměřit. To je ještě důležitější díky aspektům ovlivňujícím váš domov a vnitřní emoce. Když zvažujete, kde se usadit, přemýšlíte také o tom, kde chcete být za pět nebo deset let. Příznivý aspekt napomáhá tomu, aby se váš pracovní život stal kreativnějším a naplňujícím. Stačí jen uvést svůj plán do pohybu a peníze budou následovat.

Zdraví

Tento týden i v následujících měsících vás bude velmi silně táhnout k tomu, abyste dělali to, co je správné pro vás i pro ostatní. Díky shromáždění planet se váš vnitřní morální kodex změní z pastelového na neonový a vy budete chtít svou lásku ke spravedlnosti vyjádřit mnoha způsoby. V žádném případě v tomto období nezanedbávejte své vlastní tělo. Odpočinek, který potřebujete, zdravá strava, náklonnost, kterou chcete dávat a přijímat, jsou nyní životně důležité.

Přečtěte si také