Denní horoskop KOZOROHA na 4. 4. 2023

Kozoroh 4. 4. 2023

Vaše emoce by dnes mohly být poměrně silné, Kozorozi. Může pro vás být obtížné jednat, aniž by se do hry zapojily intenzivní pocity. Dávejte si pozor na to, abyste mluvili, aniž byste si předem promysleli, jak vaše slova ovlivní ostatní lidi. Je důležité, abyste byli vnímaví a dokázali se naladit na dění kolem sebe. Buďte otevření názorům druhých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt vám dává možnost smát se tam, kde se vám ještě nedávno chtělo plakat. Ať už vás trápila jakákoli situace, po dnešku ji budete moci vidět v novém světle. Pak se vám ale také může dostat pomoci od osoby, kterou dobře znáte, ale v romantickém smyslu jste o ní neuvažovali. Pomůže vám vidět světlo.

Práce

Cítíte se pod velkým tlakem, že musíte někomu dokázat, že jste něčeho hodni nebo že si něco zasloužíte. Kvůli tomuto tlaku pociťujete mimořádný stres a je pravděpodobné, že kvůli němu uděláte chybu. Uklidněte se a uvolněte se.

Peníze

Tento týden plánujete, jak si zařídit volno, abyste si odpočinuli. Aktivita ve vašem sektoru cestování, vzdělávání, metafyziky a jazyků vyžaduje, abyste posílili své stávající schopnosti v jedné nebo více z těchto oblastí. Možná zjistíte, že máte skrytou dovednost, která vám možná zůstala z předchozí inkarnace. Pracujte na tom, co máte, abyste dosáhli maximálního zisku. Ostatní lidé prostě nemají vaši jedinečnou kombinaci schopností.

Zdraví

V dnešní době se klade velký důraz na stravu – klíčový je výběr nejčerstvějších dostupných potravin a příprava různých zdravých jídel tak, aby byly pokryty všechny nutriční potřeby. Další důležitou součástí stravy je jíst pomalu a jídlo pečlivě žvýkat. Kromě toho, že se vyhneme riziku zadušení, nám dobře rozžvýkané jídlo pomáhá vyhnout se nadměrnému zatěžování našich trávicích žláz. Mnoho lidí, kteří jídlo hltají, své žlázy příliš zatěžují a zjišťují, že i po jídle zůstávají hladoví.

Přečtěte si také