Denní horoskop KOZOROHA na 4. 5. 2023

Kozoroh 4. 5. 2023

Uvažujete o cestě, Kozorozi, třeba na místo, které jste vždycky chtěli navštívit? Pokud váháte, zda na to máte, nebo ne, zjistěte si svůj rozpočet a možná budete překvapeni. Pozvěte přítele nebo romantického partnera, aby vás doprovázel. Takový výlet by mohl podpořit váš osobní růst jako nic, co jste dosud vyzkoušeli. Přemýšlejte o tom!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost být od určité osoby, která vás v současné době fascinuje, odloučeni, ale zároveň s ní velmi srostlí. Sledujete, co je na ní vidět, a také se rozhodujete, zda je úlovkem, za jaký ji považujete. Zároveň vám však připadá jako tak vtipný a úžasný společník, že jste stejně okouzleni.

Práce

Dnes se můžete cítit trochu roztěkaní. Protože zvládáte více úkolů, můžete přecházet od jednoho projektu k druhému. Snažte se udržet pozornost tím, že si budete dělat přestávky. Překontrolujte si svou práci a nedovolte, aby vám rozptýlení bránilo v soustředění.

Peníze

Čeká vás týden plný výzev. Vaše sny mohou být více než jen zdrojem inspirace. Jejich představy a nápady vám pomohou určit, v jakém oboru byste byli dobří a jak se v něm posunout dál. Musíte také posílit své úspory. Změna se blíží a vy budete chtít být připraveni.

Zdraví

Vzhledem k planetárním energiím tohoto dne se můžete cítit buď na vrcholu sil, nebo pozastaveni ve stavu emocionálního váhání. Vše začíná a končí u našich emocí a vy jste obzvláště obdařeni emoční měnou, ale také můžete být zahlceni. Abyste čelili případným zahlcujícím pocitům, dopřejte si pravidelné cvičení. Pravidelný cvičební režim vás udrží mimo dosah emocí. Vychutnejte si pocit, že jste ve skvělé společnosti sami sebe.

Přečtěte si také